Mit nassolsz diéta alatt? (beszélgetés)
Sok sikert és ne add fel, jól csinálod! Először az anyagcserédnek kell változni, aztán ha megindul a fogyás, meg fogsz lepődni a változáson!
(A koplalásból adódó gyors fogyás mindig víz, ami vissza is jön.)
Szia!
Én is pont hasonlóképp vélekedek,mint Te. Engem sem a kilók érdekelnek, hanem, hogy mit látok a tükörben. Direkt nincs is otthon mérlegem.
Imádom a gesztenyét!!! :D
Azt mondják, hogy az olajos magvak segítik az emésztést (volt hogy én is bűnöztem egy kis pisztáciával:)), és például egy diétás fagyira is napraforgómagot szórtak (hát az íze viszont borzalmas volt!! :D).
Az is lehet, hogy izmosodsz, nem? Én úgy gondolom, hogy ezek a "nasik" pont arra jók, hogy két étkezés között is mozgásban tartja a szervezeted. Én pl sajnos csak 1, max. 2 főétkezést tartok egy nap, ezért ezekkel a nasikkal (ami nem feltétlenül jelent süteményt, lehet épp egy gyümölcs is, egy joghurt pl.) mozgásban tartom a szervezetemet és ilyenkor sokkal jobban korog a gyomrom estére, mint mikor egész nap nem eszek semmit. :)))
De semmiképp se add fel, ha már ennyi ideje csinálod, akkor a nehezén már túl vagy. :)
fött gesztenyét, kevés a kaloriatartalma a többi olajosmaghoz képest és nagyon jóllakat
10dkg 160kcal körül van és nagyon jól lehet lakni vele
amugy más olajosmagvakat is szoktam de csak 5-10dbot
nyers uborka, vagy kovászos ubi is jó nasinak
Sziasztok!
Én is szívesen vennék 1-2 jó tippet.
Nagyon szeretek nassolni sajnos:)))
Jó ötlet ez a madártej light dolog! Azt hiszem ezt ki is probálom ma! :)
Én amugy szerencsés vagyok, mert alapjában véve nem szoktam nassolni :P
Igy nem tul sok mindenről kelett lemondanom a fogyokúrám alatt.
2009. január 5-én úgy döntöttem, hogy le fogok fogyni, de tudom, hogy ezt csak életmódváltással tudom megtenni. Ehhez azonban szerintem arra van szükség, hogy a diétát ne koplalásnak és éhezésnek éljem meg, hanem egy új életmódnak, amit élvezettel csinálok. Ebből pedig nem hiányozhatnak az édességek, vagyis a „nasik” sem. Ezért nagyon örülnék, ha leírnátok kedvenc diétás sütemény recepteteket, vagy ötleteteket.
Én például nasiként gyakran eszem korpovit kekszet zöldalmával, nagyon jót tesz az emésztésnek, és együtt nem is rossz a kettő. De például a madártej is nagyon finom, ha liszt helyett pici étkezési keményítőt, cukor helyett pedig édesítőt használsz. De a fórumon talált tejbezabi is nagyon finom egy kis cukormentes lekvárral.
További ajánlott fórumok:
- Orvosi dieta - 9 kg ket het alatt
- Aki szokott bűnözni diéta alatt de nem adja fel, az jöjjön ide :)
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Moziba megyek, mit ropizzak, nyammogjak a film alatt, ha diétazom?
- Szerintetek 3 hónap alatt napi 2 órás mozgással és 500 kalóriás diétával mennyit lehet lefogyni?