Mit lehet kezdeni a gránátalmával? (tudásbázis)
Jajj, de rendes vagy! :))Köszönöm szépen a segítséget
Annyira mondjuk azért nem életbevágó. Egyébként merre van ez Pesten? A húgomék Csepelen laknak, messze van onnan? Talán vele meg tudnám beszélni, hogy ha jönnek haza, hozna nekem egy kartonnal!
De azért körül nézek a Tesco-ban is, hátha ott is lehet kapni!
Azért köszi, hogy segítesz! :))
Köszi a tippet! Húú, de nagyon jó lenne!
De mi annyira messze lakunk Budapesttől, nem megoldható a vásárlás! Esetleg hipermarketben nem lehet ilyet kapni? Olvastam, valóban rengeteg dologban hasznos a szervezet számára! Gyerekeimnek is nagyon bejött! :))
a Köztársaság téren van egy bolt,ott kapsz 1 literes kiszerelésben, 100%-os gránátalma levet, eredeti iráni, 500.-Ft.azt is érdemes megkóstolni.
Nézz majd utána mi mindenre jó, vértisztító, antioxidáns, stb.
Köszi mindenkinek a hozzászólást!
Végül gyümölcs-centrifugán kifacsartam, a gyerekeknek nagyon ízlett a leve! Valóban Isteni finom!!! :)))
félbevágod, kikaparod a magokat egy tálba, megszórod szárított mentával, összekevered és hamm!
A férjem orzágában úgy terem,mint nálunk az alma, így kell profi mód elkészíteni és enni.
További ajánlott fórumok:
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Mit lehet kezdeni egy önző férjjel?
- Hogy lehet gránátalma okozta elszineződést eltüntetni a köröm alól?
- Hol lehet venni 100%-os gránátalmalevet? Gyógyszertár?
- Kaptam egy csomó gránátalmát és mangót, mit lehet belőle csinálni?
- Hogyan lehet gránátalma vörös hajat rézvörössé tenni?Tegnap festettem és nem tetszik