Mit lehet a derelyével tenni, hogy ne legyen "száraz"? (tudásbázis)
10. dioevi (válaszként erre: 8. - 31bc25d879)
2014. júl. 6. 17:18
Nem mikróztam ,hanem tűzhelyen nagyon lassan egy-két csepp vizet aláöntve melegítettem ,kis lekvárt is tettem a tetejére -és így finom volt.....
9. dioevi (válaszként erre: 8. - 31bc25d879)
2014. júl. 6. 13:21
Neked is köszi
8. 31bc25d879
2014. júl. 6. 12:36
Ha túrós, akkor én szoktam rá tenni tejfölt + fahéjas porcukrot. Ha lekváros, akkor plusz lekvárt a tetejére és nem száraz.
7. dioevi (válaszként erre: 6. - Zebracsikó)
2014. júl. 6. 12:33
köszönöm...
6. zebracsikó (válaszként erre: 5. - Dioevi)
2014. júl. 6. 11:54
teljesen ughyanolyan nem lesz, mint a friss!
Mint a legtöbb ételnél: a felmelegített pocsék, ld. rántott hús.
5. dioevi (válaszként erre: 4. - Zebracsikó)
2014. júl. 6. 10:52
Sajnos nem az igazi. Megpróbáltam.
4. zebracsikó (válaszként erre: 3. - Dioevi)
2014. júl. 6. 10:49
fedő alatt melegítsd meg a mikroban , ne csak úgy csupaszon, hátha jobb lesz
3. dioevi
2014. júl. 6. 10:46
Újra melegített és vegyes lekváros.
2. andi6020
2014. júl. 6. 10:37
Főzd meg :)
Viccen kívül, hogy érted, hogy száraz?
Meg milyen derelye? Túrós? Akkor edd pl tejföllel.
1. dioevi
2014. júl. 6. 10:26
Mit csináljak vele ,hogy ne legyen olyan "száraz" ?
További ajánlott fórumok:
- Foghúzás esetén mit lehet tenni, hogy ne legyen gyulladás és minél hamarabb gyógyuljon a foghely?
- Mit lehet tenni a száraz hajjal, hogy fésülhető legyen?
- Miért olyan nagy a nedvességtartalma némelyik sütőtöknek és mit lehet tenni, hogy a sült tök szárazabb, omlósabb legyen?
- Rizskókot hogy készítitek, hogy ne legyen túl száraz vagy túl folyékony?
- Hogyan tárolhatnám a fánkot, hogy másnapra ne legyen száraz?
- Hogy ne legyen száraz köhögés