Hogy ne legyen száraz köhögés (beszélgetés)
Szia
En a lándzsás utifű szirupot szoktam venni.Szerencsére év elején volt utoljára de akkor durván.Sós oldattal inhaláltam plusz a szirup meg a rhinathiol tusso es sok mézes citromos tea.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy száraz köhögésre mi a legjobb? Sajnos mostanában mikor náthás leszek a végén mindig száraz köhögésem lesz. Már 1 hete kapart a torkom, gyorsan elkezdtem teázni (kakukkfű, orvosi ziliz, tüdőfűlevél, izlandi zuzmó) de sajnos mégsem segített, már kezdődik a köhécselés, nem szeretnék megint 2 hétig állandóan köhögni az olyan borzasztó. Pedig vettem torokspray-t (tantum verde, strepfen) is meg c vitamint de mégse sikerül megúszni és már félek, hogy nehogy megint jöjjön ez a 2 hetes borzalom, hogy állandóan köhögni kell de csak száraz. Hiába iszom ezeket a gyógyteákat mégis már kezd jönni a köhécselés. Orvos azt mondta hogy vegyek izlandi zuzmó szirupot de azt iszom már 1 hete teába és nem segít. Maradt még tavalyról rhinatiol tusso tablette meg lordestein amit felírt az orvos az akkori száraz köhögésre de az se segít. :((
További ajánlott fórumok:
- Ovódás kislányomnak mit adhatnék immunerősitőként, és száraz köhögésre mit javasoltok?
- Erős száraz köhögésem van.Tudtok valamit ajánlani a gyógyszereken kívül?
- Száraz köhögésre gyógymód?
- Száraz köhögésre tudtok valami jó gyógymódot?
- Száraz köhögésre milyen köptetőt ajánlotok ami hatásos is?
- Mit teszel, ha váratlanul rádjön a száraz köhögés, mintha egy tüskét nyeltél volna le?pl.az utcán