Száraz köhögésre gyógymód? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a tanácsokat! Ha lemegyek dokinál akkor a torkomba is belenéznek vagy csak meghallgatnak? Mert a toroknézést nem valami kellemes :(
Sziasztok:-)))
Mézes hársfa tea:-)))
Köhögés ellen a legjobb:-))
Nálam a Coderit tabletta szokott beválni ,de ezt receptre adják csak.
De most kipróbáltam az ACC 200-ast és az is nagyon jó volt.
Nem lehet,hogy esetleg arcüreg gyulladása van a kicsinek? Ugyanis erre jellemző az éjszakai száraz,erős köhögés.
Fülészeten kellene megnézetni.
Nálam száraz köhögésre (hideg száraz időben mindíg kijön) Csak a forró hársfavirágtea egít. Főleg éjjel, amikor az ember köhögni sem mer, nehogy felkeljen a gyerek.
Egy termosz mindíg van az ágy mellet.
Most kerestem feketeretek receptet, és véletlen találtam ezt a linket:
Szerintem egy próbát megér.
Ez most járvány. Én a 4. hete vagyok benne. Voltam orvosnál, mert lázas is voltam, ami nem akart lemenni, így kaptam antibiotikumot. Köhögésre Stadol homeopátiás szirupot írt fel az orvos, de én úgy vettem észre, hogy nemigen használt.
A fiam volt orvosnál, neki nem adott semmit, csak orrcseppet, és pihenést javasolt.
Ha nincs lázad, akkor nem muszáj orvoshoz menni, a gyógyszertárban is tudnak javasolni különböző köhögéscsillapítókat, köptetőket. Talán nekem most a Mucopront használt. De ez egyénileg változó. Hiába kérsz itt tanácsot, kinek ez, kinek az jön be.
Szia! A tüneteid, amit leírtál nagyon bronhitisz gyanús!
Évekkel korábban pont ezen menten én is keresztűl, akkor 2 hónapig szenvedtem. Muszáj lesz elmenned orvoshoz, mert csak az antibiotikum segít!
Jobbulást! :)
nagyon kell vigyázni a száraz köhögéssel, mert akár tüdőgyulladás is lehet a vége! menj el gyorsan dokihoz. nálunk a gyerkőcnél a Sinecod (ez vényköteles és felnőtteknek is lehet szednie)jön be a száraz köhögésre, a szottyosra Prospan szirup jár (ez pedig tisztán növényi eredetű. látom, h inkább ezeket részesíted előnyben). a szoba levegője nem túl meleg, száraz? este párologtatni kellene narancsolajat, eukaliptusz olajat, citromfű tea még hatásos lehet.
anyukám hasonló cipőben járt, az orvosa egy gyógyszertári kanalas gyógyszert írt fel neki és még így is nagyon sokáig köhögött. rossz volt hallgatni.
mielőbbi gyógyulást kívánok!
Tantum verde fújó vagy cukor és prospan szirup.Nálunk ez vált be minden családtagnál.A Tantum fertőtlenítő és nagyon jól kordában tartja a köhögést.
Jobbulást!
További ajánlott fórumok:
- Ovódás kislányomnak mit adhatnék immunerősitőként, és száraz köhögésre mit javasoltok?
- Köhögésre valami házi gyógymód?
- Száraz köhögésre tudtok valami jó gyógymódot?
- Száraz köhögésre milyen köptetőt ajánlotok ami hatásos is?
- Száraz köhögésre bevált gyógymódokat, gyógykészítményeket várok.
- Száraz köhögésre gyógymódok?