Hogyan tárolhatnám a fánkot, hogy másnapra ne legyen száraz? (beszélgetés)
Pocakban. :D
A fagyós-sütős kombó nem rossz, bár én tuti inkább szikkadtan enném, minthogy ilyen macerának kitegyem magam.
Én a saját sütésű kenyeremnek az egyik felét szoktam berakni a fagyóba. Amikor kiveszem, hagyom, hogy konyha-hőmérsékleten felengedjen, majd étkezés előtt berakom a mikróba, de!!! csak 2-3 tányérforgást adok neki, ne kezdjen el sülni, mert kiszárad. Az a pár forgás, amitől felmelegszik, és szinte olyan, mintha frissen sütöttem volna! Esetleg 1-2 db-bal próbáld ki.
Anno édesanyám (igaz, hogy akkor még nem raktuk fagyóba), de a 2-3 napos fánkot tepsiben a forró sütőbe tette néhány percre. Jobb, mint hidegen rágni.
A fánk nem az az étel mint a töltött káposzta,hogy melegítve másnap még finomabb.
Csoda tárolóban sem az,de teával,kakaóval ehető.
Sajnos mindig csak aznap frissen puha,másnapra már nem az igazi.
Hogyan tudnám "frissen" tartani?
További ajánlott fórumok:
- Mit használjak nagyon gyorsan zsírosodó hajamra?Naponta kell mosnom, mert másnapra nagyon zsíros.
- Elsőbbségivel feladott levél odaér másnapra?
- Terhességi teszt: aznap negatív, másnapra kirajzolódott egy határozott, de narancssárga csík. Ez akkor hibás teszt, vagy pozitív?
- Miért törlik a hoxakasztófa játékból állandóan a 24 órás eredményeimet másnapra?
- Ha egyik nap alig várja, hogy lásson, másnapra miért lett elutasító?
- Mitől lehet másnapra a sajttal-sonkával töltött csirkemell kicsit kesernyés ízű?