Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan tárolhatnám a fánkot, hogy másnapra ne legyen száraz? fórum

Hogyan tárolhatnám a fánkot, hogy másnapra ne legyen száraz? (beszélgetés)


9. Napsugár8 (válaszként erre: 8. - Kacsahercegno)
2021. okt. 12. 12:08
Munkahelyen a radiátorra tettük a kiflit.
2021. okt. 12. 10:46
Esetleg a kenyérpirító tetejére tenni pár percre? Még nem próbáltam fánkkal, de a legtöbb péksütit feljavítja ez a módszer, szerintem egy próbát megér.
7. bozsu55 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 12. 10:20
Így igaz,megtanultad!Ezt mondják tapasztalatnak.
2021. okt. 12. 09:47

Pocakban. :D


A fagyós-sütős kombó nem rossz, bár én tuti inkább szikkadtan enném, minthogy ilyen macerának kitegyem magam.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Napsugár8)
2021. okt. 12. 08:17
Megpróbálom így is,köszönöm
2021. okt. 12. 08:09

Én a saját sütésű kenyeremnek az egyik felét szoktam berakni a fagyóba. Amikor kiveszem, hagyom, hogy konyha-hőmérsékleten felengedjen, majd étkezés előtt berakom a mikróba, de!!! csak 2-3 tányérforgást adok neki, ne kezdjen el sülni, mert kiszárad. Az a pár forgás, amitől felmelegszik, és szinte olyan, mintha frissen sütöttem volna! Esetleg 1-2 db-bal próbáld ki.

Anno édesanyám (igaz, hogy akkor még nem raktuk fagyóba), de a 2-3 napos fánkot tepsiben a forró sütőbe tette néhány percre. Jobb, mint hidegen rágni.

2021. okt. 12. 08:08
Akkor legközelebb csak kis adagot készítek🙄
2021. okt. 12. 07:59

A fánk nem az az étel mint a töltött káposzta,hogy melegítve másnap még finomabb.

Csoda tárolóban sem az,de teával,kakaóval ehető.

2021. okt. 12. 07:48

Sajnos mindig csak aznap frissen puha,másnapra már nem az igazi.

Hogyan tudnám "frissen" tartani?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook