Mit kéne tennem, ha "rákattan"-tam egy kollégámra, aki szintén családos, és 20 évvel idősebb, és a felettesem...?segitsetek, mert belehülyül (tudásbázis)
Lányok! Ez a fórum másfél éve indult. Aki indította, már hónapok óta fel sem lépett.
Pedig gondolom mindegyikünk kiváncsi lenne, hogy képes volt-e megtartani a családját, és nem bele menni első "katt"-ra egy hülyeségbe.
Nem derült ki, hogy milyen a házasságod, van-e partnered.
Ha rossz a házasságod, ne így pótold, amit abban nem kapsz meg.
Nem írtad, komolyak-e az érzéseid, vagy csupán fellángolás, amit a kollégád iránt érzel, és ő tud-e rólad, ha igen, hogyan viszonyul hozzád, viszonozza-e az érzelmeidet.
Nem tudok tanácsot adni, nem is szeretnék, ez a te döntésed kell, hogy legyen. Viszont tartsd szem előtt, hogy a környezetedben, magadat is beleértve, hány ember életében idézel elő visszafordíthatatlan helyzetet.
Ha ő is komolyan vesz téged, akkor is nagyon megfontoltan dönts/döntsetek!
Szerintem jobb, ha kikattansz gyorsan ebbol a helyzetbol,amig nem keso.
Ha eddig boldog hazassagban eltel,ne tedd tonkre,mert nem biztos,hogy elonyod szarmazhat belole.
A felettesed meg lehet meg elvezi is a helyzetet ennek a bekattanasnak.
/bocsi nincs ekezetem/
Remélem jól döntöttél és a családod mellett maradtál és hagytad a másikat is a családja mellett. Az, hogy "rákattantál" az nem jelenti azt, hogy ő is komolyan vesz téged.
Akarat kérdése és menni fog:)
Számold össze, hogy hány ember lenne boldog és boldogtalan, ha megtennéd!
Ha több a boldogtalanok száma, amire elég nagy az esély, akkor GONDOLKODJ, hogy megérné e!
Egyetértek pitzburggal. Mindent túl lehet élni, ha nagyon akarja az ember, azt is, amibe úgy érzi, belepusztul. Ez tapasztalat.
Ha igazán szereted azt a másikat, akkor ne dúld fel az életét. Különben nem szereted, hanem kívánod, mint a Milka csokit a boltban.
Ez nem kibicelés, hanem, mint mondtam, tapasztalat. Sok erőt és igazi szeretetet kívánok neked a helyzet megoldásához!
En elfelejtenem a helyedben. Bar biztos konnyu ezt mondani.
2 gyerekkel az ember lanya mar nem tehet ugy, mintha egy felelotlen csitri lenne, azt az embert is egy feleseg varja haza.
Ha belemesz es belezugsz teljesen, tonkremehet a hazassagod, a kollegad nem biztos, hogy csapot papot otthagy erted, ha kiderul es a gyerekeid is megszenvedhetik...
A fonok sem er annyit :)
A dontes viszont a Tied, ahogy az esetleges kovetkezmenyek is.
Megromlott a hazassagod?
Ebben nem fogunk tudni segíteni, az ember magával "beszéli" meg:)
Ha "rákattansz", mi nehezen állíthatunk meg...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet felettesem egy 8 általánossal rendelkező személy, míg én a szakmában minden iskolával rendelkezem?
- Ha a felettesed sokszor emlékeztet, hogy kiváltságos vagy a munkában és közben "környékez" az zsarolás?
- A felettesem állandóan meg akarja magyarázni mi a helyes az...
- Ha a munkahelyeden a felettesed embertelenül bánik veled...
- Mit tegyek? Gyermekem 2 évesen rákattant a cumira!