Hogyan lehet felettesem egy 8 általánossal rendelkező személy, míg én a szakmában minden iskolával rendelkezem? (tudásbázis)
Ez örök divat.
A lényeg, hogy kinek a kije vagy!
(Sok embernek van diplomája, de tudása nincs.
A tudás a lényeg nem a diploma.)
Én azt hittem,valahol egy nagy kondérban megfőzik a kaját,a kórház konyháján meg csak kiadagolják,melegítik.
De a lényegen nem változtat: pocsék a kaja. Sajnos...,bár nem szándékozom rendszeresen ott enni!
A kórházak konyháin vannak végzett szakácsok?
Csak,mert a kaja pocsék!
Bár lehet,nekem is nyalnom kellett volna,hátha VIP-kosztot kapok?!
Ó, nem vetted még észre, hogy Móricz: Rokonok, korát éljük.
Nem az a lényeg mit tudsz, milyen iskolákat végeztél, hány diplomád van, hanem van-e ismerősöd, jó helyen.
Az a lényeg a beosztott eltudja végezni a főnök helyett.
jah, amúgy még azt is megteheted, hogy felkeresed a főnököd főnökét, és megvitatod vele ezt a problémát. megtudakolhatod, hogy melyek azok a szempontok, amik miatt a kollégádat érdemesebbnek ítélte a kinevezésre, mint mondjuk téged.
ezt nyugodtan megkérdezheted (persze valamilyen kulturált formában), főleg, ha már ezer éve ott dolgozol.
ha van módod és lehetőséged,akkor menny el máshová!
sokszor többet ér egy rátermett ember a szakács munkához,mint egy agyoniskolázott!
lehet,hogy neki nagyobb igy is a tudása,nincs szüksége rá.
menj máshova dolgozni, ha jó szakember vagy, nem lesz gond jó állást találni máshol.
egyébként meg ilyen az élet. továbbá attól, hogy ezen dühöngsz nem javítasz semmit a helyzeten, sőt, csak tovább rontod a közérzeted.
szóval vagy elfogadod ezt a helyzetet, vagy keresel másik állást (és ott legyél jóban azokkal, akik a kinevezésekről döntenek:))
felfelé nyalj lefelé taposs. ez a titok nyitja. azért vagyok még ugyanott 5 éve mert ez nem megy.
bár ma az egyik vezír mondta rám hogy: hja, régi bútordarab vagyok már itt :D
Ha tudod, hogy hogy vált a feletteseddé, akkor miért kérdezed?
A megoldást is tudod, hogy hogyan juthatsz te is feljebb. Ennyi. Probléma megoldva.:)
További ajánlott fórumok:
- Menhelyről hoznék kutyát, tanácsot kérek tapasztalattal rendelkezőktől
- Miért nem akar egy jó egzisztenciával rendelkező férfi párkapcsolatot?
- Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek?
- Milyen tulajdonságokkal rendelkező férfi alkalmas a házasságra?
- Lehet valami pszichikai oka, hogy csak a nagydarab, jókora fizikai erővel rendelkező férfiak vonzanak?
- Általános iskola rendelkezik-e felelősségbiztosítással?