Lehet valami pszichikai oka, hogy csak a nagydarab, jókora fizikai erővel rendelkező férfiak vonzanak? (beszélgetés)
"Attól, hogy "nagyok", vagyis nem nyiszkák, nem 18 kilósak vasággyal együtt, nem jelenti azt, hogy hájasok, és nem birják "szuflával!!!" "
Ezt írtad válaszul az én hsz-ra. Csak én sehol nem említettem hájat.
Attól,hogy "nagyok", vagyis nem nyiszkák,nem 18 kilósak vasággyal együtt, nem jelenti azt,hogy hájasok,és nem birják "szuflával!!!"
Más dolog,ha vki hájasan nagydarab,vagy ha magas,és ahhoz van meg a formája!!! Az én emberem mióta ismerem,1x nem volt beteg,még náthás sem,igencsak erős fajta,és biztosan nemhiába viselték olyan rosszul az exei,amikor megtudták,hogy velem köti össze az életét!!!
Attól még, hogy nem kaptam eddig szívinfarktust, vagy srtoke-ot tudom, tudom, hogy mi az.
Olvasd el a 77-es hozzászólást, és gondolkozz!
A nők ízlése sem homogén, így gyakorlatilag mindegyiküknél van egy szint, ami már nem vonzó (ez önmagában semmit sem jelent). Hogy ennek inkább evolúciós vagy inkább attól független kulturális okai vannak, az érdekes kérdés. Minden bizonnyal az evolúciós magatartás szerzett, szociális-kulturális hatásokkal keveredik, de hogy mikor melyik a meghatározóbb, azt nehéz lehet megmondani.
"Nem beszélve az említett keringési és esetleges potencia problémákról."
Extrém izomtömegeknél lehet probléma a keringéssel, de fiatal korban (amikor is az utódnemzés általában történik) ennek nem gondolom, hogy sok jelentősége van. Fontos tudni, hogy az evolúciós életképesség nem egyenlő a hosszú életre való képességgel!
A potenciaproblémák az anabolikus szteroidokat szedőket érinthetik, ne keverjük őket azokkal, akik ilyeneket nem szednek!
"...anorexiás nők...Valójában nem előnyös a szaporodás szempontjából (idővel csökken a teherbeesés esélye, és a menstruáció is leállhat)..."
Vannak elméletek az anorexia nervosa evolúciós szerepéről, de én ezeket közelebbről nem ismerem.
További ajánlott fórumok:
- Menhelyről hoznék kutyát, tanácsot kérek tapasztalattal rendelkezőktől
- Miért nem akar egy jó egzisztenciával rendelkező férfi párkapcsolatot?
- Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek?
- Milyen tulajdonságokkal rendelkező férfi alkalmas a házasságra?
- Mely híres emberek aláírásaival rendelkeztek?
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.