Mit kell tudni a munkaügyi központ által felajánlott tanfolyamokról? (tudásbázis)
Egy éve, áprilisban végeztem protokoll ügyintéző tanfolyamot Debrecenben. a tanfolyam első fele nyelvvizsga felkészítő volt.
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak, mert szerencsésen kifogtam egy erős tanári csapatot valamit a csoporttársaim is nagyon jó fejek voltak. Aki nem teljesítette a vizsgákat, annak önköltségre még kétszer meg kellett próbálnia a vizsgákat újra. Ha nem próbálkozott, automatikusan visszafizetés, úgy tudom. (de ilyenre nálunk nem volt példa) Hogy a visszafizetésnek hol, milyen feltételei vannak, annak utána kell járni pontosan. De tény, hogy tanulás nélkül nem lehet megúszni.
Havonta kaptam juttatást (az álláskeresési támogatással egyenértékű összeget) de úgy tudom, hogy már nem mindegyik tanfolyam mellé jár támogatás. Valamint fizették az összes tanszer- és vizsgaköltséget (nyelvvizsgát is beleértve)
1 éve amikor ott jártam, 1 db kőműves tanfolyam indult, semmi más.
És 3 nagy pesti kerület tartozik oda.
No comment.
További ajánlott fórumok:
- Munkaügyi központ által támogatott tanfolyamról, tud-e valaki valamit?
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- Ha valaki jár egy munkaügyi központ által szervezett tanfolyamra, akkor a hónap mely részén kapja meg a pénzt?
- Valaki végzett már el munkaügyi központ által valamilyen tanfolyamot?
- Munkaügyi központon keresztül megy valaki Tb-ügyintéző tanfolyamra?
- Munkaügyi központon keresztül lehet el végezni tanfolyamot ha gyesen vagyok?Tudtok erről valamit?