Mit kell (t)ennem, hogy energikusabb legyek? A kávé csak ideig-óráig segít.. (tudásbázis)
Köszi, de más okból kellett már teljes labort csináltatnom nemrég, és kutya bajom.
Alacsony a vérnyomásom, és néha a vércukrom, de nem akarok mindig kávézni, meg cukrosat enni-inni, ha így alakul..
Tényleg változtatnom kellene az étrendemen.. Pff..
Én is sok húst fogyasztok és tele vagyok energiával,tuti,hogy nem attól van.
Ha csökkented a fehérjebevitelt,azzal nem lesz jobb,mert szénhidráttal fogod pótolni,amitől meg még fáradtabbnak fogod magad érezni az állandó vércukor ingadozás miatt.
Csináltass egy labort,és utána lehet gondolkodni tovább.
Le tudnád írni, hogy pontosabban mikor, hogyan kelle ezeket fogyasztani? Vagy csak legyen része az étkezésnek? Meg van szabva, hogy mennyit kell belőlük fogyasztani??
Érdekelne ez a lehetőség.
Lehet okja , igen.
De a folyadékfogyasztásra (víz!) is nagyon oda kell figyelni!
Egészséges életmód, több mozgás, több zöldség, több gyümölcs, kevesebb méreg és egyből több energiád lesz! Próbáld csak ki! De 2 nap alatt nem lesz hatása, inkább 2 hét múlva!
Egyszer 7 héten keresztül böjtöltem, hús nuku, feldolgozott élelmiszer nuku, félidőben léböjt 4 napig! Hegyeket tudtam volna elmozdítani annyi energiám volt!
A kávénak épp az a lényege, hogy rövid ideig "felpörget", jobban vagy tőle,majd még fáradtabb leszel.. így válasz kávéfüggővé (én is imádom:D).
Vashiányra, vérszegénységre jellemző a fáradtság. De sokminden lehet.
Hihi..:)) Köszi..:)
Nem vagyok kávés, de a párom kezd rászokatni, mert tényleg jobb úgy. De ez nem megoldás.. Szerintem.
Vitamin? Vas?
Szerintem az alacsony vérnyomásom miatt lehet, de nem krónikus. A kávé egy kicsit segít.
További ajánlott fórumok:
- Szeret vagy nem? Segítség, mitévő legyek?!
- Háztartás, iskola, munka és még legyek szép is?
- A párom nem bír a vérével. Tanácstalan vagyok. Mitévő legyek?
- A párom nem engedi, hogy a szüleimnél legyek a kislányommal 2 napig
- Megütött a férjem, mitévő legyek?
- A hétvégéim nem valami energikusak, de nem miattam hanem a...