Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól? (beszélgetés)
Remek ajándékot talált ki az az ismerős falubeli asszonyka. :-)
Igen, Babóca valamivel valószínűleg rettenetesen el lehet foglalva, mert reggel óta nem válaszolt nekem ott a másik fórumon. Azt hiszem, nem is fog. Elég nagy szarvashibát követett el, kb. egy hét távlatában már elfelejtette, mit írt itt és amott meg emiatt meghazudtolta magát.
Ilyen aranyhal-szerű memóriával (annak az állatkának állítólag 3 mp-nyire terjed ki az emlékezőtehetsége) ugyan chetelnie sem nagyon volna szabad, mert a végén még összekever valamit. :-)
Gurujka, felejtsük el mi is. :-) Vannak ennél jobb fórumok is. :-)
Lehet, hogy csetelget most is.
Eszembe jutott az ismerős házaspár, nálunk fiatalabbak voltak, és nagyon barátságosan fogadtak minket, mikor ideköltöztünk. Ugyanazon a helyen dolgoztak mindketten, de a férjet a sok hétfői hiányzás miatt idővel kitették és munkanélküli lett. A feleség, mivel imádta a férjét, hogy ne legyen gondja a közmunkán, vett neki nagy nehezen egy mobiltelefont. Hadd örüljön, büszkélkedjen. (Akkor még nem volt mindenkinek.)
A férj egyszer csak elköltözött.
Kiderült, hogy a mobilt társkeresésre használta, és a sok csetelésnek összeköltözés lett a vége.
Szegény asszonyka kiborult rendesen.
Na én befejeztem a Babóca fórumozást. Hát nem itt, ebben a fórumban írta azt, hogy nincs a férjével közös gyereke? Hát de.
A másikon meg azt írja, hogy azért romlott meg a férjével való kapcsolata, mert a pasi nem segít semmit a közös gyerek körüli teendőkben.
Komolytalan ez az egész.
Ezt is véletlenül fedeztem fel... :D
Majd holnap megnézem az eddig kiírt fórumait, ma már én is fáradt vagyok.
Nem mondod! Nem igaz ez a csaj. :-) Naponta jön az újabb és újab prücökökkel. Kár, hogy nem láttam a vadiúj fórumát, kösz hogy írtál róla, Gurujka. :-) Mostmár érdekel Babóca. :-)
Ma már nincs kraftom, de holnap majd ha hazaértem, megnézem, mit alkotott.
Viszont újabb főrumot nyitott Babóca...
Miszerint elmondja-e a férjének vagy ne.
Tudniillik megromlott a kapcsolatuk, ő pedig az utóbbi időben csetelget egy férfival.
Hát ha ez mind igaz: kommunikációs hiba, rajongás hiánya, elidegenedő kislány, csetelés mással... és ráadásul ezt itt adja ki magából és nem próbálja a férjével tisztázni, akkor elég kedvezőtlennek tűnik a házasság helyzete.
Melletted van, segít, támogat lelkileg? Nőnek érzed magad mellette?
Hidd el, ez sokkal fontosabb.
Persze, értem én, hogy mire vágytal volna.
Idegeneknek ez természetesen nem "feladat", mégis jó ötletek születhetnek egy ilyesfajta átbeszélgetésből. Mármint annak, akinek a problémája van.
Voltam már én is úgy, hogy - mialatt tüzetesen elmagyaráztam valakinek, mi a gondom, és válaszolgattam a felmerülő kérdéseire, pikk-pakk össze is állt a saját fejemben a megoldás. :-)
Babócáról persze nem tudjuk, jutott-e már valamire. :-)
Igen...
Már amennyiben meg lehet oldani más valaki életét amúgy virtualice. És amennyiben idegenek feladata lenne a tanácsadás...
Igen. Különös. A másik topikban ráadásul (szerintem) meg is született a megoldás, hogy tudniillik annál a nagyinál hajlandó csak a gyerek aludni, akivel Babócának rossz a viszonya. Pont. Babóca erre semmit nem reagált. Holott tisztán látszik, hogy azt az anyóssal való rossz viszonyt kéne rendezni, mindjárt nem lenne gond a gyerek viszonyulásával sem.
Egyébként meg, hogyha egy családon belül kettő azaz kettő probléma merül fel, ahhoz okvetlen kell indítani két különálló, párhuzamban futó fórumot is? Ugyan miért? Hiszen egy családon belül minden probléma összefügg egymással. Lehet, hogy az egyik az oka a másiknak vagy csak folyamatosan erősítgetik egymást stb. Babóca, nem lehet ezt így külön lekezelgetni. Gurujka, ez a felfogás az igazán különös. :-)
Szerintem már megégette magát párszor.
Babócával találkozott "későn".
További ajánlott fórumok:
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- Hogy reagálnátok erre a nem hétköznapi kijelentésre ?
- Mit tennél ha az anyósod kijelentené, hogy neki köszönheted hogy van gyermeked...
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- Ősszel letelik a gyesem, és volt főnököm kijelentette, nem vesz vissza, mit tehetek, ha el akar küldeni?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F