Mit jelent, hogy 4-5 fvs van a vizeletben, és kezdődő laphámsejtek? (tudásbázis kérdés)
érdemes lenne felkeresni a nőgyógyászát is, hogy esetlegesen nem-e egy nőgyógyászati gond okozza a visszatérést...
pl: felülfertőződés...nőgyógyászati részről...
mert a kettő elég össze tud kapcsolódni...
ha csípi, akkor lehet egy felfázás, esetleg ha a doki nem ír fel antibiotikumot kipróbálhatjátok kúraszerűen használni az ezüstkolloid oldatot (14-60 napig folyamatosan) általános baktériumölőként szokták alkalmazni, de immunerősítő hatása is van...Ez saját tapasztalat is...
vizelet visszatartási problémáját más is okozhatja...
Érdemes lenne ezt megpróbálnia, ami ugyan hosszú távra szól, de nem árt meg :)
miért "kezdődő" a laphámsejt?? ...olyan nincs.
a fehérvérsejt /=fvs/ gyulladásra utal(hat). Genny, vér, stb nincs a vizeletben?
Az inkontinencia miatt nem zár a húgycső rendesen (állandóan "csöpög"), és itt nem csak a vizelet megy kifelé, hanem a kórokozók s befelé
ha csak ennyi a vizelet eltérése, és más kóros eredmény nincs, nem nagy probléma..
egyéb panasz van?
ha nincs akkor nem különösebb, de egy megfázás esetén is előfordul, hogy van a vizeletben...
További ajánlott fórumok:
- Terhelés alatti vizeletben cukor van.
- Mennyire nagy baj az ha a vizeletben sok a fehér vérsejt? :(
- A Kombucha gomba tea felszínén kezdődő rétegen miért jelentek meg kukacok?
- Sziasztok.Volt valakinek akinek magas lett a vizeletben a kálcium?
- 31 hetes vagyok, voltam ultrahangon, azt írták a papíromra: kezdődő dysproportionalt dysmaturitas lehetősége merül fel. Mit jelent ez?
- Bőrgyógyászati (anyajegyszűrésen voltam) leleten mit jelent a "kezdődő anatshomosis" diagnózis?