Bőrgyógyászati (anyajegyszűrésen voltam) leleten mit jelent a "kezdődő anatshomosis" diagnózis? (tudásbázis)
sziasztok
anyajegyszűrést a bőrgyógyászaton végeznek igaz?
Ez abból áll hogy megnéznek minden egyes anyajegyet sorban szabad szemmel vagy pedig valami műszerrel?
bocas ha hülye a kérdés de fontos lenne tudnom..
köszi
hát, én sem :)
Az egyik gyanús anyajegyemre mondta ezt az orvos. durva pigmentrögöket tartalmaz, irreguláris elrendeződésben. és kezdődő anatshomosis...
1. két üreges szerv között természetes, vagy mesterséges (pl. sebészeti) módon keletkezett kapcsolat.
2. összeolvadás (pl. két borda között)
megnéztem, tuti így van leírva.
melanoma nap volt, ezren körülöttem, függönyök mögött levetkőzve vártak, esély sem volt a kérdezésre. Másnapra visszahívtak fotózásra, és jelentkezni kellett a bőrsebészeten. Ott egy szó szerint állat orvos volt, kérdezni nem is akartam tőle, csak kiszaladni, pedig nem nyúlt hozzám, csak időpontot adott. (biztos nem vele fogom levetetni)
nézd meg a papírt mégegyszer
szerintem rosszul írtad le
További ajánlott fórumok:
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- Azt szeretném kérdezni, ha mondjuk egy pszichiáter elolvasná a kérdéseimet, válaszaimat, milyen diagnózisra számíthatnék?
- Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati rendelés. Tapasztalatok?
- Háziorvos felírhatja a bőrgyógyász által adott antibiotikumot?
- Hova tudok időpont nélkül elmenni bőrgyógyászatra?
- Tudnátok ajánlani olyan bőrgyógyászt, aki a pattanásos bőr esetén a kiváltó okokkal is foglalkozik?