Mit jelent, ha a gép mielőtt leállna, kiírja: Mások is be vannak jelentkezve, ha kikapcsolom, az nekik adatvesztéssel jár? (tudásbázis)
Neked is! :)
Sajnos hamar felkapom a vizet, párszor volt, hogy segíteni próbáltam itt a hoxán, de úgy megkaptam, hogy inkább otthagytam a fórumot. Iylen is van.
Annak viszont örülök, ha valaki tud elnézést kérni. Ezt becsülöm! :)
Hát még mi! :D
Egyébként jó reggelt!
Ne is törődj vele!
Tudod, képes vagyok díjnyertes regényeket írni, képes vagyok akárhány kisgyereknek azonnal a szívébe lopni magát, de felnőttekkel normálisan kommunikálni sosem fogok megtanulni! Azt hiszem, mindenki úgy gondolkodik, mint én, és azonnal megérti, amit írok. Utólag nem győzök magyarázkodni, pedig tényleg soha nincs bennem rossz szándék. Remélem, elég türelmesek vagytok, mert én még sokáig itt leszek!:-))
Tegnap én is ezt az üzenetet kaptam, pedig már nem is volt bekapcsolva a másik gép. Ilyenkor szokott még valamit leszedni, telepíteni, csak ezért gondoltam...
Ma már biztos nem fog reklamálni. Ha igen, tekerd ki a nyakát.(Én megígértem az enyémnek:-)))
Bocsi, csak most értem vissza!
Amit leírtál, az alapján elmondható, hogy én értettem félre. Elnézést kérek érte!
Miről beszélsz? Nem szoktalak sértegetni se téged, se mást. Nem szokhattad meg tőlem!
Sajnos mire géphez kerülök, dög fáradt vagyok, és a mondanivalóm nagyobbik része akkor is lemarad, ha közben ellenőrzöm. A javítást pedig csak pontokkal jelzem.
Közben hol a macskám rohangál hozzám dorombolni, hol az autista lányom akar valamit.
De ha gondolod, legyen.
ha ezt írja ki:
"A számítógépre mások is be vannak jelentkezve. A Windows leállítása adatvesztést okozhat a számukra. Folytatja a leállítást?"
Nem hurrogtalak le, bocs, hanem kipótoltam, amit a macskám miatt lehagytam. Helyesen így hangzik a második: A gép nem fog többet ilyet kiírni.
Nem akartam kioktató lenni, bocs, hogy így jött le.
Ne haragudj meg, de nem lehet mindenki informatika-zseni! És nem szép dolog mást lehurrogni...
Egyébként pedig frissítéskor nem is ezt írja ki, hanem, hogy telepít, meg ne kapcsold ki, meg ne áramtalanítsd!!!
:))))))) Jah. :)
Ez szinte biztos a Temp file-okra vonatkozott. Azok átmeneti fájlok, elvileg nem sokáig kéne ezt kiírnia.
Van amikor behülyül a gép. Nekem fél éven át a Firefox megnyitásánál csökkentett módban engedte csak használni, erre pár napja egy bekapcsolásnál újra a régi. :|
:D
:) Dehogyis!!!! De itt a tudásbázisnál csak egy rublika van, nem kettő mint a sima fórumindításnál. Íg míg bepötyögöm a szöveget az idő. :)
Azt hittem bekattant a gép, mert ezt mostanában csinálja.
No, én azt hittem mindenkinek ide kell írnia, hogy mit ír ki. Mert vártam de nem jött, hogy írtál volna :D
Ezzel nem kell foglalkozni, maximum átmeneti ideiglenes fájlok veszítésével, felesleges szöveg.
Vagy várjak, ne kapcsoljam ki, ne húzzam ki, vagy pedig befejez valami telepítgetéseket. :)
Van, amikor csak magától újraindul. :D
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Szerintetek nagyon korai terhességben jelentkezhet elhúzódó gyenge alhasi fájdalom?Olyan mint mielőtt megjön a mensi?Előre is köszi!