Mit jelent az, hogy valaki lelkileg halott? (beszélgetés)
Most eszembe jutott egy depresszióra ismerősöm, aki azt mondta bárcsak bipoláris lenne, mert akkor lenne fönt, nem csak a nagy büdös semmi.
Borzalmas lehet ha halott a lelked, én ilyet ritkán éreztem, de fájni nagyon tudtam.
A magányosságon tudsz javítani.
Mi iránt érdeklődsz? Mi a hobbid?
Sok csoport van,ahol tudsz ezekről beszélgetni és hátha van a környezetedben is olyan, akivel találkozni is tudsz.
Bár nem egyszerű...én is próbálkoztam nem egy "témakörben"..de eddig nem sok sikerrel.
jó a hangja, és folyamatosan képezi is.'
Cserélnie kellene hangképző tanárt, bár az sem használna
Ugye, milyen frankó szám?
Andrásnak szerintm is nagyon jó a hangja, és folyamatosan képezi is.
Ez buta hozzáállás. Rajtad múlik így maradsz vagy sem.
Magaddal szúrsz ki, nem velünk.
Rossz döntéseket hoztam.
Magányos is vagyok.
NINCS elrontott élet!!!
Ami megtörtént, annak úgy kellett lennie...!
Minden helyzetből kivirágozhat JÓ vagy még jobb, mint ami után vágyódunk.
Nem én találtam ki ezt a bölcsességet, de visszatekintve a tapasztalataimra - igaznak állítom. Bennem ez tartja a lelket.
Ami rossz döntéseket hoztunk a tudatlanságunk, hanyagságunk stb miatt, azért már ne ostorozzuk magunkat. Akkor AZOK és OLYANOK voltunk..., de már a tőlünk telhető módon, tőlünk telhető erővel törekednünk kell a JÓra.
És békésen elfogadni azt, amit kaptunk.
Jó szöveg, kb mint én.
Lefogytam, megcsináltattam a fogaimat, hamarosan végzek a képzésen és mégsem vagyok jól.
Van a Junkies-nak egy száma erről.
"Belül én már rég meghaltam, csak a maszkom él; belül én már rég meghaltam, egy maszk nevet feléd!
Hogyha egyszer embert ölnék, nem érezném... hogyha sírok, úgysem látod - második én.
Ilyenné tett ez a szemét élet, de a maszkom véd; bárcsak gyermek lennék, ártatlan lény!"
(Igen, mondd meg, mit nem hallgatsz, és megmondom, mekkora sznob vagy :) az ilyen "buta" meg "szalonképtelen" zenekaroknak is lehet ennyire mély mondanivalójuk. Nem is buta.)
További ajánlott fórumok:
- Vetélés...lelkileg hogy hat egy nőre?
- Mit jelent szerintetek, hogy halott édesanyámmal álmodtam?
- Sziasztok!Nem tudja valaki, hogy mit jelent, ha nagypapámmal álmodtam, aki 4hónapja halott?
- Mit jelent halott emberrel álmodni?
- Mit jelent halottról álmodni?
- Mit jelent a már egy éve halott nagyszülőről álmodni, de folyamatosan, minden harmadik éjszaka?