Mit jelent halott emberrel álmodni? (beszélgetés)
Apum betegségben halt meg. Álmomban szinte mindig egy közeli erdőben sétálunk, beszélgetünk. Maradnék még az álmomban, miközben tudatában vagyok, hogy ő már nem él. :'(
Első soraiddal tökéletesen leírtad az érzéseimet. Köszönöm! :)
Babonás hiedelmeket ne gyökereztess le az életedbe!
Nem győzöl majd megfelelni a sok marhaságnak.😅
Pl Szilveszterkor:
"ne dobj ki szemetet, mert kidobod a szerencsét"
VAGY
"ki KELL dobni valamit, hogy az újnak legyen helye hová érkezni".
😅 melyiknek tennél eleget?
Azt mondják esőt,de ez sem jön be nagyrèszt.
Szinte minden èjjel anyummal álmodok.
Monszun lehetne miattam...
Kedves vízöntő, én sosem emlékszem ébredés után, hogy álmodtam e valamit?
Ez már szenilitás nálam?
Halott
Lezáratlan személyes ügyek. Ha halott ismerõsöddel, hozzátartozóddal találkozol és ez örömöt okoz: hiányérzet, fájdalom, nem tudsz belenyugodni elvesztésébe. Ha boldognak, egészségesnek látod, de betegségben halt meg: nagyon hiányzik neked az illetõ személy, de tudod, hogy megkönnyebbült, megszabadult a kínoktól és ez megnyugvással tölt el. Ha rémületet okoz: lelkiismeret furdalás, bûntudat; valamivel megbántottad, nem szenteltél rá elég idõt életében és ezt már nem tudod többé jóvá tenni. Halottnak látni valakit, aki még él: gyûlölet, amit a halott iránt érzel; lelkiismeret furdalás, hogy legszívesebben a a halálát kívánnád. Ismeretlen halott: régi vágyad teljesülhet; váratlan segítséget kapsz. Ijesztõ, undort keltõ halott, : olyan partnerkapcsolat, melytõl szabadulnál.
Nézz meg egy álmoskönyvet. Ha jól emlékszem, jót jelent, jó helyen vannak.
De én nem tulajdonítok nagy jelentőséget az álmoknak, főleg, mert el is felejtem őket.