Mit gondoltok, egy 10hónapos babánál lehet használni a gőzkabbint néhány percre megfázás esetén? (tudásbázis)
4. ZSU1980 (válaszként erre: 3. - Kathlee)
2008. szept. 16. 23:40
Szerintem nem ártasz vele!Mi járunk usziba,és ott 3 hó feletti babákat visznek szaunába.:)
(pár percre)
A zuhanykabin nem olyan meleg!Szerintem nyugodtan!
Esetleg kend be Luff balzsammal a kis hátát,meg mellkasát.Nekünk az is segíteni szokott.
Köszönöm az ötletet! Megpróbálom majd! Mondjuk szerintem Lucának az lesz az első dolga, hogy lebontja a sátrat...
Nekünk a zuhanykabinban lehet gőzt csinálni. Nem olyan meleg mint a szauna. Arra gondoltam, beülnék vele 2-3 percre. Nekünk mindig segít megfázásnál!
2. Icus
2008. szept. 16. 14:04
Én a gözkabint nem ismerem. De, nekem a doki azt ajánlotta, hogy a kiságya mellé tegyem a gyereknek a kamillás fazekat. A kiságy tetejére pedig teritsek egy törölközött, mintha sátor lenn, de oldalt ne takarjam be. Ami gőz bemegy, az pont elég neki
1. kathlee
2008. szept. 16. 13:24
Mit gondoltok, egy 10hónapos babánál lehet használni a gőzkabbint néhány percre megfázás esetén?
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?