Mit csinálnátok akkor...? (beszélgetés)
Ja hogy volt.
Akkor ez múlt.
Te miért keresed?
Felejtős fazon.
Nyilvánvaló, hogy van, én sem mondtam hogy nincs.
Utóbbival is egyetértek. De a fórumnak egyáltalán nem ez a témája.
Szia, nekem konkrétan az orvos nemibetegséget mondott, amiből nem fogok tudni kigyógyulni... és amire nincs gyógymód. Egész pontosan condyloma.
Utána néztem a neten ott is ezt írták:napjaink leggyakoribb vírusos eredetű szexuális úton terjedő betegség
16 hónapig lappang kb..
Hát azért csak van már különbség a gyerekek és két egymást szerető felnőtt között!
Az önzésen túl a másiknak szerzett öröm is tud boldogságot okozni.
Ha nem szereted magadat és mindent elnézel másoknak, akkor sajnos senki sem lesz MÁS. Mert a tisztelet, megbecsülés ott kezdődik, hogy te megadod magadnak ezeket és kiteszed a határokat a másiknak, hogy mit lehet és mi az, ami már nem fér bele. Ha mindent elnézel, azt üzened, hogy neked mindegy: veled lehet bármit. Ettől még az alapból normális férfiak is elengedik magukat, mert hogy a kapcsolat egy kicsit olyan, mint a gyereknevelés: mindkét fél próbálkozik, hogy meddig mehet el a saját érdekeivel és meddig engedi a másikat elmenni önmagával szemben. Ha te mindent megengedsz, akkor elég rossz helyzetbe kerülsz és sanszos, hogy mindig ki fognak csak használni.
Jegyezd meg: saját magadon kívül soha senkinek nem leszel Te a legfontosabb! Mindenkinek önmaga a legelső, ezért nem bízhatod magad rá 100%-osan senkire, mert egy bizonyos ponton túl az érdekeitek ütköznek és a másik a magáét részesíti előnyben.
Úgyhogy ideje felnőni és egy egészséges önzést, megbecsülést kialakítani magaddal kapcsolatban. Enélkül nincs felnőtt kapcsolat...
Szia
Ad egy: A hpv nem nemi betegség, hanem egy vírusfertőzés, olyan mint a szájon a szemölcs.
Ad kettő: ha az a pasi egy kicsit is észnél van akkor óvszert használ és ezzel már ki is védte volna azt hogy bármit is átvigyen Rá a partner nem beszélve arról hogy felelősséggel részt vállal a fogamzásgátlásból.
Ad három: ha emiatt nem áll szóba veled ( még Ő van megsértődve )akkora seggfej hogy szót sem érdemes rá vesztegetni nemhogy érzelmeket!
ne is felejtsd el, hogy mekkora seggfej volt...
Nehogy már ez után sírdogálj! Csak 'használt' téged, meg hülyített egy kicsit. Egyszerűen nem is értem, hogy mit vagy oda érte ennyire. Az még nem érdem, hogy egyszer hajlandó volt megdugni, arra majd' bármelyik pasi hajlandó lenne.
Ha ez egy olyan pasas lett volna, aki megérdemel legalább néhány könnyet, még akkor sem kellene ilyen világfájdalommal szenvedned. Így meg pláne.
Veled van a baj, saját magad szeretetét, az önbizalmadat, önbecsülésedet kívülről, valaki mástól akarod pótolni. Ez nem műkszik. Barátkozz meg magaddal, szeresd magad, és nem kell ilyen "csimpaszkodósnak" lenned, kiszolgáltatva valaki másnak, aki vagy megbecsül vagy nem...
Használom a női büszkeségemet!
A hátam szebb látvány neki!
Sajnálom, hogy ilyen érzések vannak benned. :(
Értem, hogy szeretnél valakit aki törődik veled, de ha nem képes érted tenni semmit, azon kívül, hogy megaláz és kihasznál... :( Azok alapján, amit leírtál róla, tipikus esete annak a férfinak, aki nem engedi, hogy keresd, de ha ő akar keresni, te ugorj. Az ilyeneknél szokott kiderülni, hogy 200 km-rel arrébb van 1 feleség és 2 gyerek. Vagy 5 városban 5 barátnő...
További ajánlott fórumok:
- Ti mit csinálnátok, ha kétes üzeneteket találnátok a párotok Facebook-ján?
- Mit csinálnátok azzal a személlyel, aki elrontja gyermeketek lakodalmát?
- Mit csinálnátok a helyemben? :S
- Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?
- Ti mit csinálnátok a helyemben? Voltatok már ilyen helyzetben? Szerelmes vagyok?
- Védekezés mellett pozitív teszt! Mit csinálnátok?