Mit csináljak, hogy többen lássák a postokat a Facebookon? (tudásbázis)
Ez azt jelenti, hogy 6000 emberből ennyien kíváncsiak rá.
Figyeld a saját statisztikáidat, elemezd, és annak megfelelően változtass, mert amit csinálsz az nem működik a jelek szerint.
ha 20 percenként nyomsz posztokat, az csak akkor jó, ha halál izgalmas tartalmat osztogatsz. egyébként ha valaki meglát 10 ilyen posztot a hírfolyamában, simán leállítja a követést, mert zavaró lehet
hirdess, csinálj nyereményjátékot, és ne csak linkeket osztogass, vond be a követőket az oldal életébe, hogy aktívak legyenek. ha nem lájkolnak, nem is jelenik meg az oldalukon semmi tőled, csak elvétve
ezt olvastam: Legjobb időpontok: hétköznap reggel 6-8 és délután 2-5
Legrosszabb időpontok: hétvégén este 10-hajnal 4-ig
hát, lehet, hogy mégsem annyira érdekes azoknak, akik látják:)
ha össze-vissza mindenfélét nyomatsz, az általában nem működik, mert eléggé spam-szerű. én az ilyen oldalakat mindig kiveszem a követésből, gondolom más is.
azok az oldalak működnek jól, amik egy valamilyen tematika alapján posztolnak, nem nyomulnak túlzottan (max napi 3-5 poszt), és tényleg tudnak valami pluszt nyújtani a többi hasonló oldalhoz képest.
ha valami jó, az hamar elterjed, felkapják. ha nem, akkor sajna ez van....
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Bándy Kata gyilkosa a facebookon
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Mit csináljak, hogy a Facebookon az ismerőseim lássák a családi állapotváltozásomat?