Mit csináljak, hogy ne legyen lapos feje a babának? (beszélgetés)
Látom te marhára érted a dolgod. Ha csak baromságokat tudsz írni, akkor inkább tartogasd meg magadnak az idióta véleményed.
A többi értelmes hozzászólónak írom: most már tudom forgatni a kis fejét, nem fordítja vissza, ma már hasra is fektettem és olyan édesen alszik így. Most már nyugodt vagyok. Köszönöm a tanácsokat! :)
semmit :)
nem lessz lapos , ha nem annak keszult.
Forgatni kell.
Nem szabad hagyni, hogy mindig egy oldalon feküdjön a baba.
Hol jobbra, hol balra kell fordítani.
Persze lehet hasra, hanyatt, lényeg az, hogy mindig máshogy aludjon, feküdjön.
Altasd hason, ha nem felsz...:)
Mi 3 hetes korunktol ugy alszunk...
Vannak kisparnak amik kitamasztjak oldaltfekvesnel, de en pl ezeket nem hasznaltam, a fiam mindig visszafordult a hatara es nem lett lapos a feje. Az elso 2 hetben meg le kell huzodnia az odemanak is ami a szules kozben keletkezett ugyhogy ne aggodj. Amugy te forgathatod ettol fuggetlenul oldalra, majd ha kenyelmes lesz neki ugy marad. A kislanyom meg hason aludt a feneket az egnek tartva:) es allandoan azzal remisztgettek hogy majd egyszer megfullad, megsem lett az egvilagon semmi baja.
Ha oldalra forditod a babat, mindig figyelj oda, hogy a fule ne gyurodjon be mert attol viszont elallo lesz, ez igaz. De a buksi formaja az meg nagyon sokat alakul meglatod:)
nem minden baba forgatja a fejét sajnos. Unokaöcsém sem tette és eléggé ellaposodott szegénynek a feje. De állítólag rendbe fog jönni.
Nekünk azt mondták, hogy tegyünk a másik oldalra ahova nem fordul valami figyelemfelkeltő játékot ami zenél, színes stb. Még tudom pici, de meg lehet próbálni. és az ágyban forgatni. Én kb hetente a másik irányba tettem le aludni.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak, hogy vége legyen ennek a "kapcsolatnak"?
- Mit csináljak, hogy ne legyen büdös a mosógép?
- Teljesen elment a hangom. Van valami jó tipp arra, mit csináljak, hogy hangom legyen?
- 4 eves lanyom borzaszto rossz etvagyu segitsetek mit csinaljak hogy jobb legyen az etvagya es normalisan egyen
- Mit csináljak, hogy a 2 hónapos, tápszerrel táplált babámnak ne legyen székrekedése?
- Mit csináljak, hogy legyen székletem? 2 műszakban dolgozom és délelőttös héten nem tudok wc-zni.