Mit csináljak, hogy vége legyen ennek a "kapcsolatnak"? (beszélgetős fórum)
Nem értem a logikát ebben. Kb. 10 hozzászólással ezalatt párkapcsolatot kerestél, együttéléssel. Most akkor együtt akarsz valakivel élni, vagy nem? Amúgy kötöttségek szempontjából kb. milliószor "rosszabb" egy párkapcsolat, ahogy írod is, mindenféle elvárások repkednek, szex, programok, egy "sima" lakótárssal nincs ez, ha közepesen normális akkor nem kell vele foglalkozni, pakolni utána, minimális kompromisszumokat kell esetleg kötni, meg max. néha beszélgetni vele. Ráadásul most még egy ágyad sincs......
Amúgy keress másik munkahelyet, informatikusként többet is megkereshetsz 450-nél. Főleg ha rezeg a léc, hogy kirúgnak, akkor tényleg itt az ideje más után nézni. Egy nettó 6-700-at szerintem meg lehet keresni informatikusként egy közepes helyen is, multinál stb. csak keresni kell.
Pedig de!
Nagyon sèrült vagy!
Nem vagy alkalmas együttèlèsre?
Akkor szabadìts meg magadtól mindenkit!
Költözz el,èlj egyedül!
Nincs pènz? Az a te hibád!
Rengetegen egy fizuból mèg gyerekeket is nevelnek!
Megtakarításod nincs egyáltalán? A házadat miért nem adod el, ha se ott lakni, sem kiadni nem akarod? Mi a baj a lakótárssal éléssel? Most sokkal rosszabb körülmények között élsz, az nem baj? Vagy fel se tűnik? :D
Mondjuk nem tudom, miért írok én is ide, nem hiszem el hogy nem troll vagy, a reakcióid annyira elrugaszkodottak, nem tudom elképzelni, hogy valaki tényleg így éljen és ne akarjon változtatni...
És akkor a mostani "kapcsolatod" vagy inkább lakótársad mellett ismerkedsz, és amikor valaki ezt mondja, hogy pont erre vágyott, hogy 3 hét után összecuccolj vele, akkor összepakolsz és átköltözöl egyik faszitól a másikhoz?
Nem érné meg egy kicsit többet rákölteni, és mindenkitől függetlenül keresni egy saját bérleményt...? Egyáltalán nem is vágysz arra hogy másoktól függetlenül éld az életed, azért szexelj, mert kedved van, és nem azért mert kapsz valamit cserébe? És akkor nem kellene a földön aludnod, meg senkitől kipuhatolnod hogy mikor akar befogadni. Elképesztő, hogy ilyen körülmények között él valaki, meg ennyire becsüli magát... Ha nem lenne jövedelmed, vagy valami rettentő alacsony összeg lenne, azt mondanám hogy érthető, bár ezt akkor se tudnám felfogni, hogy miért kapcsolatot keresel összeköltözéssel, miért nem simán egy lakótársat.
Azt írod, 450e keresel, nem fizetsz rezsit, nem fizetsz a lakhatásért, csak magad igényeit kell akkor kielégíteni hónapról hónapra, hát uram bocsá', még félre tett pénzed is kellene, hogy legyen... sokan ennyi pénzből még gyereket is eltartanak, és haladnak előre.
Azt is írtad, hogy akikkel összekerültél az évek során, életképtelen volt. Te jobb vagy? 8 éve sínylődsz leírásod alapján egy kapcsolatban, és csodálkozol, hogy senki nem akar első szóra még összeköltözni sem? Régen sem volt divat, mai világban sem az...
Ahogy az előbb már javasoltam, keress magadnak olyan helyet, ahol lakótársat keresnek, dolgozó nő személyében.
Hidd el, előny lesz, hogy se kutyád, se macskád, és főleg gyereked. Úgy tűnik, nem is való az neked.
Bérelj csak egy szobát... nyilván akkor lesznek ott mások is, megoszlanak a költségek.
A problémád meg is lenne oldva...
" 8 ev alatt nem is akart senkit maga melle mert en vagyok neki en siman felrementem ahogy megromlott a kapcsolat"
Mondjuk ezt valóban nem neveznem kapcsolatnak. Rendben, nem akarsz gyereket, a szexet megoldod, próbálkozhatsz társkeresőn elváltakat, idősebb öregurakat keresni, esetleg eltartási szerződést ottlakással?
További ajánlott fórumok:
- 2 éves lett a kapcsolatunk.....mi legyen ezután? Családtervezés..házasság..stb:)
- Írjunk bármilyen műből pár szót, legyen az vers, dal, film ami a téllel kapcsolatos..pl.hó, .hóember, jég, zúzmara, szilveszter ...stb.
- Mit csináljak, hogy ne legyen büdös a mosógép?
- Új kapcsolatba vagyok a párom kérte hogy legyen valami krémes süti karácsonyra. Semmi ötletem sincs, van valakinek valami jó ötlete?
- Mit tennél, ha "másodhegedűs" vagy egy kapcsolatban és mikor szakítani akar a másikkal, hogy veled legyen, a másik bejelenti, hogy terhes?
- Méhszáj fagyasztás előtt vagyok. Hogy csinálják? Fájdalmas? Maradjak otthon utána vagy mehetek dolgozni? Minden érdekel ezzel kapcsolatban.