Mit csinál pontosan egy fuvarszervező, mi a feladata, mi a felelőssége, mennyi a munkája és kb mennyi a fizetése? (tudásbázis)
Nem tudom abban a szakmában mi a jó pénz,
de sokan megnyalnák a 20 ujjukat ennyi nettóért
+ cafeteria
na, tegnap megvolt az interjú.sztem bejöttem.havi 10k cafeteria és 280 nettó meg céges teló.
Ez milyen?
A netto 200eFt az 2006-os multi mbér volt..alapként, erre jöttek rá a + juttatások.
A fuvarosoknál alapbér+jutalék az általános.pl. ha 1 milliót netto tiszta hasznot termelsz neki akkor az alapbéren felül +20%-a az 1 MFt-nak.
Kiváló kommunikációs és szervezőkészség, gyors helyzetfelismerés, és döntés és tárgyaló készség. Egy időben egyszerre mnimum 2 dologgal kapcsolatos 100%-os odafigyelésre való képesség( ha többet tudsz, az csak + előny) Ez alap ahhoz, hogy ezt a munkát jól és prosperatívan tudd végezni.
Egy jó fuvarszervező nettó 200eFt /hó fölött keres. Akár múltinál, akár fuvarosnál. Cserébe viszont a nap 24 órájában bármikor elérhetőnek kell lennie. Akár éjjel 2-kor is.Tehát nem 8 órás meló. Ebben a szakmában ma már(régen nem így volt) csak akkor tudsz mindezeken felül érvényesülni, ha képes vagy más emberekre taposni, ha csak a pénzt nézed, de nem az embert és nem érdekel milyen eszközzel szerzed meg a melót, és kiken gyalogolsz át érte.
A fuvar feladatok szervezése fel-ill.lerakóig való kordinálása és végig kisérése. Attól a pillanattól kezdve ahogy levállalod a munkát, teljes felelőséggel tartozol, mind a rakományért, mind a fuvarosért és a korrekt időpontok betartásáért jogilag, még akkor is, ha a fuvarosodnak biztosítása van. Tehát nem mindegy mit irsz alá, és mit vállalsz. A kamion folyamatos nyomon követése, a megbízóval való kapcsolattartás alap mindehhez.
köszi!
alkalmazott igen.
hátha valaki még hozzászól.
Gugli
"fuvarszervező feladata" és megtudod
Mintha azt kérdeznéd, mi a feladata egy villamosmérnöknek.
Sokféle ága van.
Belföldi fuvarozás közúton, vasúton
Külföldi/európai ugyanígy, tengerentúli szállitás.
Bútorokat és személyes holmit kellett szállitani Izraelbe
Fogalmam sem volt hogy álljak neki
Elég gyorsa találtam a neten egy korrekt céget.
Elmondta mit mibe csomagoljak, függően mennyi a cucc mekkora konténer kell, körbejárjon Európában, úgynevezett gyűjtőduvarban, másokkal együtt szállitják, vagy csak az én cuccomat
Csak az enyémet, kellett egy csomagoló cég aki a konténerbe is berakja, konténer rendelés, hol a konténer, mi a száma
Melyik cég kamionja megy Koper tengeri kikötőbe és mikor
Melyik cég hajója megy Izraelbe és melyik teherkikötőbe, vámolás kell vagy nem
Mindezeknek a megszervezése, lepapirozása
Nyomon tudtam követni merre jár melyik hajón a konténerem, mikor érkezik
Na!
Kb. ilyeneket csinál
Mennyit keres azt nem tudom, de ha alkalmazott lennél akkor a Mo-gon szokásos bérek
Ha saját cég akkor csak rajtad múlik