Missed ab-nál teljesen le kell borotválkozni? (tudásbázis)
Köszönöm. :)
Holnapra sok erőt kívánok! Gondolok majd rád.
Januárban voltam, akkor egy nap alatt 6-an voltunk...minden nap vannak ennyien...
a legfiatalabb egy otthonról kidobott 17 éves kislány volt, a legidősebb egy 40 éves négy gyermekes asszony. 6-ból 5-en már családanyák, egy-kettő-három és négy gyermek szülése után...
Senki nem örömmel ment. De jó volt, hogy támogatni tudtuk egymást.
A személyzet hihetetlenül kedves volt. Sokkal több együttérzést és segítséget kaptunk, mint egy emelettel feljebb a szülészeten, csecsemőosztályon korábban.
Fel a fejjel!
Nekem nem kellett.
Reggel befeküdtem a kórházba, 10-kor szólítottak, bementem a kisműtőbe, felfeküdtem a műtőágyra és zokogtam, amíg a vénás altató nem hatott. Utána a szobában ébredtem.
Nekem így volt. :(
ne is mond 2007 09 14 örök dátum marad :-(
egy csepp vér volt a bugyimon, uh után közölte a doki, tele vagyok vérrel nem enged haza, missed ab, mert a baba meghalt 13 hetes voltam :-(
emlékszem egy terhes pat osztályra tettek, tele nemsokára szülő nőkkel, mert nem volt hely nekik a szülészeten.
éjféltől nem ehettem és reggel 8 után műtőttek, vártam a váróban a műtő előtt és nem értettem miért mi, majd bementem, le kellett venni a bugyimat felfeküdni egy szülőszékre és kaptam vénás altatót.
Majd az ágyban ébredtem, sírva, de addigra már ott volt a férjem is.
utána fél egy körül megkaptam a zárót és jöttem haza.
Nagy betétet vigyél minden képpen
Csatlakozom. Nem kell borotválkozni.
Csak nyugalom és lelkierő! Ébredés után próbálj meg majd mihamarabb felkelni az ágyból és megmozgatni a végtagjaidat, ne tespedj majd el!
illetve kell.
nagyon sajnálom....
nekem azt mondta a dokim, hogy ne hagyjam abba a vitamin szedését, lehet az is közrejátszott de egyből terhes lettem utána a kisfiammal
NEEEEM...
Semmit nem kell, legalább is nekem nem kellett!!!
További ajánlott fórumok:
- Mikor borotválkoztál utoljára?
- Intim borotválkozás
- HSG vizsgálat!Teljesen le kell borotválkozni?Segítsetek
- Hogyan lehet úgy borotválkozni, hogy teljesen sima legyen az arcom és ne legyen utána pöttyös?
- Semmi kedvem ma, már borotválkozni!
- Szőrnövekedés irányát meg lehet változtatni a borotválkozás irányával?