Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Semmi kedvem ma, már borotválkozni! (beszélgetés)
En itt hallottam elöször ezt a szot...IPL
Persze en pasi vagyok, sok uj divat kimaradt az en eletemböl.
De szerintem az egeszseged az elsö, akkor is ha kocos marad alul a muffod.
Nekem peldäul semmi bajom a szörrel,mert termeszetes dolog.
Biztosan igy is szep vagy..-))
Szia én is akartam, de akinek pajzsmirigy alulműködése van pl nekem azoknak sajnos nem ajánlják. Ugyanis az anyagcserébe a szőrnövekedés is beletartozik, mivel lassu gyogyszert szedek rá életem végéig, hiába mennék el erre az IPL kezelésre kb 10 nap és ujra nőne. Voltam konzultáción és részletesen elmagyarázta a kedves aszisztens hölgy kidobott pénz volna nekem
Ja és 1 pengét, azt elfelejtettem.
Na most ebben van 5, vagy 10.
Ezt próbáld ki!
[link]
Majdnem 5 hónapig használtam úgy hogy 3-4 naponta húztam vele. Minden egyes húzásnál olyan volt mint amikor kibontottam.
Ja hogy ennek nincs reklámja, de egy vadállat?!
Hát igen...
köszi a välaszt.
Nekem a borotva a köztudott...
A Te versiodrol meg nem is hallottam...
Intenzív pulzáló fény, nagyon erős ami képes a szőrtüszőt elpusztítani.
Villanófényes szőrtelenítés - Khm! Mint az köztudott...
Ne borotválkozz, tiszta sor🙂
Én IPL kezeléssel megoldottam.
Jaaa, izé... Nem derült ki, hogy a fórumnyitó férfi, vagy nő, illetve ebből adódóan mely testrész borotválására gondolt! :-D
Nekem se volt, reggel gyorsan befontam a szakállkámat.
Én is így látom. Van, akinek jól áll az arcszőrzet, de a hiánya mindenkit fiatalít.
Hmmm, néha nem is baj egy kis borosta 🫦🤭
Én ma borotválkoztam meg és 10 évet letagadhatok :)
További ajánlott fórumok: