Hogyan lehet úgy borotválkozni, hogy teljesen sima legyen az arcom és ne legyen utána pöttyös? (tudásbázis)
Ja-ja,persze-persze...egyenkénti,igen...:P
Há' mé' nem mondod neki,hogy van női epilátor,meg gyanta/csíkok is van...
Én egy jó figarót ajánlanék.
Borotváljon meg, utána konzultálhatsz vele a bőröd, szőröd tulajdonságairól.
Még az is kiderülhet, hogy bele kell nyugodnod: borotválkozás után sosem lesz az arcod babapopsi finomságú.
Nem találom most
de mintha Remington microScreen valamelyik tipusa lett volna
Nem forgófejes
Mivel borotválkozol?
Mert ha hagyományos zsilettel akkor rosszúl csinálod, kihagyod
Ha villanyborotvával akkor meg lehet kapni valami MicroDrive vagy milyen nevüt
Na, az levitte nagyon simára
Én villanyozok, de csak szakállnyiróval, ez borostára hagyja kicsit, mert kipattog a pofán
Majd mindjárt megnézem merre van a lomok között az a mikrodrive vagy mi a neve, mert már nem műxik
Tudsz ajánlani valami jó terméket?
Mert annak semmi értelmét nem látom hogy a szőr fele fent marad. :D
Pedig jó drága borotvazselét használok, de kb annyit ér mint a legolcsóbb borotvahab. >.<"
Lehet ki kellene próbálni.
A csajok akiket ismerek nem igazán szeretik a borostát. :D
ja komoly :o)
azt mondta először nagyon fájt, utána egyre "jobb" lett, és teljesen megszokta, most 39 éves, évek óta így "borotválkozik"
Köszi a választ, érdekes gondolat. :)
De úgy tűnik hogy itt aki nem a skót vagy a cowboy stílusban van az meleg. Már mondtam hogy a szőke hajhoz szerintem nem nagyon megy a borosta.
az ismerősöm, szemöldökcsipesszel szedi ki :o és férfi!
azt mondja azért, mert így kb. 2 hét is eltelik mire látszódni kezd a szőr.
igaz szenvedős, hisz kb. 2 óra, de tényleg sima :o
Szóval az a problémám hogy amikor az arcomat borotválom, borotválkozás után az arcomon megmarad a helye. Szürkés-fekete pötty, míg másnak olyan lesz az arca mintha életében nem nőtt volna ott szőr.
Milyen krémmel vagy milyen egyéb dologgal lehet elérni azt hogy ne legyen ott ez a "maradvány"? Mert a szőke hajhoz nem igazán passzol a legapróbb borosta jel se.
További ajánlott fórumok:
- HSG vizsgálat!Teljesen le kell borotválkozni?Segítsetek
- Teljesen elment a hangom. Van valami jó tipp arra, mit csináljak, hogy hangom legyen?
- "Sárga szőke" hajamra teljesen rávihetem ezt a festéket (link lent), hogy hamvas legyen? FONTOS!
- Missed ab-nál teljesen le kell borotválkozni?
- Milyen vitaminokat érdemes szednem, ha mindennap délutánra teljesen elfáradok, legyengülök és legszívesebben már csak aludnék?
- Hogy borotválkozzak, hogy ne legyen mindig szőrtüszőgyulladás?