Miskolcon jár valaki Dr. Vrastyák Péterhez? Vagy ti kit ajánlanátok? (beszélgetés)
Szia,
Én Pócsi Tamásnál szültem és maximálisan elégedett voltam. Rajta kívül én Fenesit javasolnám, szerintem nagyon közvetlen, emberi, nem úgy, mint a dokik nagy része. Én Hajashoz és Hardonyihoz semmiképp se mennék. Szerintem nagyon ridegek és a stílusuk nekem nagyon nem tetszik.
Fenesi Doktor Úrhoz körzeti terhestanácsadásra jártam...Alapos és figyelmes volt, pedig nem a Kórházukban szültem és a Kiskönyvemen is látta, hogy a Megyeiben van Orvosom...Szóval Nekem Ő szimpi...(Volt olyan, hogy helyettesítés volt és a Doki rám se nézett...)
Hajas Doktorral nekem személy szerint rossz élmény van, de amúgy nem tudom milyen, velem bunkó volt és érzéketlen...annyit tudok, hogy az egyik legjobb UH-s Doki!
Hardonyi...Nagyon sok dolga van, állandóan rohan, a szakértelméhez kétség nem férhető...az más dolog, ha beszélgetni szeretnél vele, nem biztos hogy sikerül, vagy rohanhatsz utána a folyosón...Sógornőm nála szült, de legközelebb nem szeretne nála....
Egy fiatal Doktornő van aki Nagyon szimpi, sajnos nem tudom a nevét, de még ÚJ:-)
Az idősebbek nekem nagyon ridegek, de ez Én vagyok...
Az itt leírtak, mind az Én véleményem és Másét természetesen tiszteletben tartom, hisz mind mások vagyunk és helyzeteket is másként élünk meg :-)
A ciszta felszívódhat,m ha nem okoz panaszt és ne nő, akkor nagy gond nincs.
Mihamarabb keress egy orvost, hogy mindent megtudjatok beszélni és a kezelésed megkezdődjön...
A legfontosabb, hogy ne idegeskedj :-)
Ragaszkodsz a Semmelweis-hez?
SZia!
Szerintem írja a Nőgyógyászok Miskolcon című fórumra...ott többen tudnak segíteni!
A P2 cytológia a legjobb. a P1-es túl steril, de persze az is jó...P3-tól van gond.
A méhben mióma szokott lenni, a Petefészekben ciszta..
A szemölcsöket fogják tudni kezelni, ne aggódj!
További ajánlott fórumok:
- Hastánc vagy társastánc Miskolcon!Tud valaki tanácsot adni?
- Miskolcon dolgozik valaki az Apehnál? Hogyan és hol lehet jelentkezni munkatársnak az Apeh ügyfélszolgálatára?
- Futó társat keresek Miskolcon, valaki?
- Tudna valaki egy biorezonanciás állapotfelmérést javasolni Miskolcon, vagy Tiszaújvárosban?
- Ismer valaki jó kineziológust Borsodban? Miskolcon, vagy környékén?
- Ismeri valaki Miskolcon Tóth Ildikó, vagy Király Gabriella pszichológusokat?