Futó társat keresek Miskolcon, valaki? (beszélgetős fórum)
Miskolcon vagy kornyeken hol lehet futni?
Hol van erre kijelolt vagy alkalmas hely?
SZia!
Keresel még futótársat?Én az avasom lakom,most kezdtem bele egy fogyókúrába és jó lenne valami mozgás.
Beus
Ami jól esik csak azt csináld.
Őszintén szólva én nem szeretek tornázni!! Olyan nehezmre esik hozzákezdeni és a végén meg annyira elfáradok,hpgx nincs kedvem semmihez.
Ezért gondoltam ikább a bringára és a futásra!! Mert ez után jól érzem magam kellemesen vagyok csak elfáradva!
Kár,hogy nem vagy miskolci mehetnénk együtt futni!!
Kitartást a fogyáshoz!!!
Köszi:)
Kedves vagy:) Érdekes, mindenki ezt mondja, csak a mérleg nem:( BMI szerint kórosan elhízott vagyok. Nálunk nem nagyon lehet futni, hacsak nem a kutyák elől:)
Szia!
Szerintem nem kell minden nap futni,az sem jó, kell a pihenő nap!!!
Néztem a képeidet és nagyon aranyosok a gyerekeid!!!
Sok kitartást neked a fogyáshoz,de szerintem nem is kell sokat fogynod,h elérd a régi alakodat!!
Szia! A futással kapcsolatban én azt tapasztaltam ,kell egy kis idő mikor már kellemessé kezd válni a rendszeres mozgás,és kialakul a függőség.Engem már a kissebb záporok sem tudnak visszatartani a futástól.Sőt! Ez még felér egy kozmetetikai kezeléssel is,mintha masziroznák az arcomat az esőcseppek.
Egyébként én a csontritkulásomat akarom javitani a futással.Kemény aszfalton nem szabad futni,mert tönkre mennek az izületek!
Szia!
Én is zsívesen csatlakoznék hozzád, de a futást is napi szinten jó csinálni szerintem, annyiszor meg nem tudok beutazni Miskolcra:) De talán egyszer felszedjük innen a sátorfánkat és Miskolcra költözünk:)
Szia!
Köszönöm,hogy legalább te hozzáészóltál!
Nem lenne nekem b ajom,hogy egyedül fussak,csak sajnos a lelkesedésem az hamar elmúlik és ilyenkopr jönne jól egy futótárs!
Sziasztok!
Múlt héten elkezdtem futni, egy edző segítségével, aki elmondta,hogy mennyit fussak,hogy növeljem...
Eléggé lusta vagyok és ezen a héten ez már ki is derült. Ezért szeretnék valakit,aki jönne velem és ha lustulnék akkor noszogatna,hogy menjünk....
Nekem az egyetemi sportpálya lenne közelebb és alkalmas a futásra.
Remélem lesz aki szivesen tartana velem!!!