Tudna valaki egy biorezonanciás állapotfelmérést javasolni Miskolcon, vagy Tiszaújvárosban? (tudásbázis kérdés)
Ez komoly!
Próbáld meg, kíváncsi leszek, mit hoznak ki!
Sztem minél hamarabb járj utána.
Hát 3x voltam mindig esélyt adtam hátha és a bajom nem múlt el, persze ez a baj lelki eredetű és tuti sok minden agyban dől el, de nem helyettesíti a rendes kivizsgálást! Én nagyon hiszek minden természetes és abraka-dabra dologban, de amit a bőrömön megtapasztalok és nem ok azt nem ajánlom senkinek.
Nem mondom, hogy ne tedd, hiszen ezt Te döntöd el, csak leírtam, ami a véleményem róla!
Tükrözést lehet kérni altatásban!
Egyébként mit érzel, mi a nem jó?
A biorezonancia áltudomány. A diagnosztika, és a terápia is.
Drágának és bonyolultnak kinéző készülékekkel végzik. Elektródákkal rezgéseket észlelnek, a kórosrezgéseket megpróbálják kioltani. Alapja teljesen áltudományos, ilyen rezgések nem léteznek. Minden létező betegségre ajánlják. Diagnosztikára teljesen haszontalan, a kezelés a placebóval egyenértékű
Nézd erre csak annyit tudok mondani, hogy volt már nagy kivizsgálásom, a vastagbéltükrözét kizárva. Senki nme tud semmit. Lehet, hogy a tükrözés kiderítené mi a gond, de nem merem.
Meg Te ezt mondod, ás meg azt, hogy neki jó volt. Én elhiszem, hogy Neked rossz a tapasztalatod, és köszönöm, hogy megóvnál, csak egy közvetlen rokonom meg így gyógyult meg. Ilyenkor mi van?Tanácstalan vagyok. Ki vagyunk szolgáltatva mindennek és mindenkinek, de főleg az orvosoknak.:S
Bp [link]
meg még 2helyen amit nagyon ajánlottak.Hidd el inkább egy nagy kivizsgálásra menj,ha gond van ezek csak pénz kidobások:-(Én is negyon bíztam és olyan dühös voltam magamra,de tanulópénz volt!
További ajánlott fórumok:
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Jabil Tiszaújváros. Érdemes?
- Biorezonancia állapotfelmérés. Ismered? Tapasztalatokat, véleményeket várok.
- Ki mit tudna javasolni a megtermékenyülés nagyobb valószínüsége érdekében...?
- Mit tudtok javasolni álmatlanság ellen?