Hastánc vagy társastánc Miskolcon!Tud valaki tanácsot adni? (tudásbázis)
hmmm, látom, nem kaptál infót :(
Engem is érdekelne hastánc Miskolcon....
bár lehet, hogy én reménytelen eset vagyok, mert nagyon feszült a mozgásom, kétballábas vagyok...:)
hát...nagyon jó lenne versenyezni!
nagy álmom!
hát majd kiderül!:)
:)
Hát ha nem versenyezni akarsz annyira nem gáz,főleg, ha tetszik és esetleg életed párjának is el tudnád képzelni.
2 legyet 1 csapásra!
csak az a gáz,ha olyan pasit viszel aki egyáltalán nem tud táncolni vagy nincs benne szenvedély!
:D:D
majd alaposan körbenézek!
:D
jó ötlet!
de most költözködöm egy új helyre...
novembertől albiba megyek barátnőmmel...
úgyhogy nagyon bízom benne,hogy nemsokára lesz!:)
Nincs sajnos!
:(
eddig csak bulikba roptam én is a táncot nagyon vad,szenvedélyes pasikkal!
hmmm....:D
de szeretném komolyabban is csinálni,persze csak ha lesz rá lehetőségem,és találok megfelelő partnert!
Hát.. ilyenek ők:) Én is felvetettem a jelenlegi még páromnak, de nem egyezett bele.... Az + hogy mással táncoljak kizárt. :)
Ha tehetném társastáncra mennék. Annak idején volt a koliban egy barátom, akivel minden hétvégén táncoltam. Imádtam. Ő versenytáncos volt.
Sajnos most egyedül ropom a táncot a szobámba:)
:D:D
a pasik az életemben nem akarnak társastáncra járni!!:D:D
Hmmm.... :))))))
Most látom, hogy te már nem vagy sulis:)
Akkor férj? Egy jó pasi az életedben?- persze nem a közvetlen életedben. Munkahely, közös bolt, Elvált cuki apuka .....
Sajnos ebben nem tudok neked segíteni. :(
De szerintem... van barátod? Ha igen akkor vele, ha nincs szemelj ki egyet a suliból és kérd meg, persze csak akkor, ha kinézed belőle a táncoskedvet. :)))
de egyébként pontosabban a kérdésem,hogy hol lehet hastáncot vagy társastáncot tanulni Miskolcon..aránylag tűrhető áron?
esetleg párt szerezni a társastánchoz...??
nekem mindkettő nagyon tetszik..csak a társastánchoz nem lenne partenerem és az nagyon idegesítő!!:)
További ajánlott fórumok:
- Nőgyógyászok Miskolcon
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Milyen orvos Dr Gubás, és Dr Dienes Miskolcon? Véleményekeket szeretnék hallani
- 2012-ben Miskolcon szülő kismamák
- Szerintetek érdemes kivinni a piacra jó minőségű, divatos, S/M/L méretű használt ruháimat? (főként Miskolcon)
- Miskolcon hol lehet hastáncolni tanulni, és kb. mennyibe kerül?