Szerintetek érdemes kivinni a piacra jó minőségű, divatos, S/M/L méretű használt ruháimat? (főként Miskolcon) (tudásbázis)
Na sziasztok!
Jöttem az élménybeszámolóval :D
6.30-ra már kipakoltunk, de korai volt, 1-2 viszonteladó vett tőlünk cuccokat. 11-ig voltunk kint így megúsztuk a helypénzt. Rögtön a bejáratnál táboroztunk le; rendesek voltak végül is a piacosok mert először máshova mentünk volna, de ők ajánlották, hogy menjünk inkább oda és mire megunjuk még a "behajtó" :D sem fog ideérni. Hát ebben igazuk is lett. Nagyon piti összegekért tudtam csak eladni a ruháim, mert senkit nem nagyon érdekelt, hogy pamut, jó állapotú, jó minőségű: használt, 500-ért veszek újak a románoktól...Szóval 500 Ft volt a legdrágább, amit eladtunk. Egyébként a románokon jókat szórakoztunk ott mellettünk ők is költöttek nálunk. Szóval ha a benzint nem számolom akkor 3150Ft-ot kerestem, kb. 2000 a "tiszta haszon". A piacosok is panaszkodnak egyébként és volt olyan is, aki semmit nem adott el. Szóval nem panaszkodom, ráértünk, ennyi is hozzájárult a biciklipénzemhez. Még mindig több, mintha elajándékozgattam volna ismerősöknek ide-oda "kertbe kapálni" a ruháimat, így legalább nem tudom mire használják :D Ja meg ma volt a régiségvásár is, sokak szerint ezért nem voltak sokan. Illetve állítólag az asztaloknál is szerencsésebb lenni, mint a bejáratnál, de szerintem legközelebb is így csinálom csak szombaton. Meg talán nem ömlesztve kellett volna a ruhákat, mert sok mindenkinek nem volt kedve turkálni. Akik idejöttek azoknak is én pakolgattam, amik méretben jók lehetnek, de máshogy meg sajnos már nem fértünk volna el egyszerűen. Illetve egyértelműen a szezonális cuccokra, sportszerekre, sportcipőkre volt a legnagyobb kereslet. De pl.: vadi új sportcipő, ami 1x sem volt a lábamon 2500-ért sok volt (2000-ért odaadtam volna, de annyiért is) Két használt, márkátlan sportcipőt vettek meg 500-ért (a kettőt), de az orra nem volt lerúgva, csak kicsit kopottas volt. Szóval összességében így, hogy kibekkeltem a helypénzt megérte, legalább fogyott a lomom, nem tudok jól alkudozni sem :D Még jövőhéten is megpróbálkozom.
Ó köszönöm a sok hasznos infót :)
Eddig én is csak vásároltam, de már múltkor is füleltem mikor szedték a helypénzt és ha jól értettem 400/700Ft volt. Van aki olyan kevés kis limlommal szokott kiülni, hogy szerintem egyébként megéri nekik, meg nagyjából ugyanazokat az arcokat szoktam látni. Tisztára belelkesítettetek :D Jövő héten vasárnap, ha jó idő lesz ki is nézek és jövök az élménybeszámolóval :)
ja-ja én is így vagyok vele
:o)
Miskolc, Besenyői út
Telefon: 46/412-611, mellék: 138
hahó
ha a zsarnaira gondolsz, úgy tudom, akárki mehet, és a elfoglalt asztal nagyság után kell fizetni, megy körbe egy néni vagy bácsi, aki szedi a helypénzt.
További ajánlott fórumok:
- Hajhosszabbításra használt hajak milyen minőségűek?
- Hol tudnám eladni a használt ruháimat?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Miskolcon használt ruha felvásárlás
- Miskolcon van valami régiségbolt vagy használt cikk bolt, ahova be lehetne adni a már nem használt dolgaimat pénzért cserébe?
- Tudnátok nekem segíteni, hol van Miskolcon használt bútorbolt vagy használtcikk kereskedés (német)?