Hol tudnám eladni a használt ruháimat? (tudásbázis)
Helló.
Nekem szokott lenni válogatott ruha 1-2 osztály..minden fajta.
Tudtok v. Kit akit érdekelhet?
Angol használt ruci.
Újpesten van egy a piachoz közel, de nagyon válogat állítólag, és ugye bizományba veszi be. Valamelyik délelőtt lehet odavinni, és átszöszmötölve átnézi a ruhákat, ad egy papírt és várni kell, hogy eladja...
Neten nem próbáltál rákeresni ilyenre?
Én tuti nem bajlódnék ezzel.
Én el szoktam osztogatni ismerősöknek a nagyon jókat. Amik már nem annyira szépek azokat elviszem hajléktalan szállásra és a használtabbakat pedig a tescó gyűjtőbe viszem el.
Olyan már volt, hogy vadi új dzsekit jófogáson eladtam, de ezt én is problémásnak tartom a próba miatt...
ad6kaphat.hu
Itt cserélheted őket:)
Én ilyenekkel nem szórakozok:)
Szoltirozás után egy zsák/1méret,=tábla csoki:)
Mind elvitték eddig.
Most a babaruhákat viszik ingyen.
Annyira telitett a piac,hogy lehetetlen eladni....
Én se veszek netről ruhát,mert még a helyi turiban is olcsóbban hozzájutok:)
Kár.
Nyiss egy naplót, és oda tedd be a rucikat, itt meg jelezd, ha megnyitottad. Derék és mellméret, és kész is.
Felénk nem vesznek be, 1 ilyen üzlet volt, de már évekkel ezelőtt bezárt, turik meg nem vehetnek be. Habár Pesten sok dolog máshogy működik.
Ja. Régen volt keres-kínál oldal, már nincs, de így lehet.
Próbálj meg párat. Merre laksz?
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy a már nem használt, nagyon jó állapotban lévő ruháimat hol tudnám eladni? ..esetleg olyan helyet ismertek, ahol bizományba átveszik? Igazából elég sok van ( kb. 8 zsák+ 1 zsák táska, 1 zsák cipő) és rengeteg már nem is jó rám.
A neten hírdetgetéssel az a bajom, hogy mivel próbálni kell, elég macerás.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! A sírógörcs kerülget a legjobb ruháimat épp most tettem tönkre, összemostam, mivel tudnám kiszedni?
- Szerintetek érdemes kivinni a piacra jó minőségű, divatos, S/M/L méretű használt ruháimat? (főként Miskolcon)
- Hol lehet eladni a sok használt gyerekjátékot, ruhát?
- Hol tudnám használt telefonomat méltányos áron eladni?
- Tudja valaki, hogy a használt bútorokat, ruhákat hol lehet leadni vagy eladni?
- Hol tudnám eladni a jó állapotú, használt babaruháim?