Segítsetek! A sírógörcs kerülget a legjobb ruháimat épp most tettem tönkre, összemostam, mivel tudnám kiszedni? (tudásbázis)
Kell nekem is egy rocsis cucc!!!!!
XDXDXD
Áh, nagyon bejött ez a szó :)))
XD fogalmam sincs mi az :)De jól hangzik.
Elmennék én is rocskózni szívesen XDXD
de áruld már el, mi az a rocskó meg rocsi!
többen nem tudjuk
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gyerekek nem fogjátok el hinni !!!!
Ezt a három ruha darabot ami a fotón volt, 2 gatyóó és a blúz újra be tettem a gépbe 60oC-ra Tomi a szóda ereje mosóporral csak ez volt itthon és a fehérgatyákból kihozta a halvány kéket és a fotokat .a felsőnek a gallérján van még 2 halvány kék folt .
Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
bubó bubónak igaza volt a 15 hsz -ban :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
teszek majd még fel fotót csak mennem kell megyünk a városba hozok még valami csoda szert !!
BOLDOG VAGYOK
JÓÓ LECKE VOLT :-))
pont a rocsis cuccok nem szoktak meg lepni mert azok mosott kipróbált darabok .
Peeersze végül is most már mindegy ..............
a fehér gatya talán még menthető
vanosh oxival, azt töményen rá a foltra fél órát úgy hagyni aztán egy mosás fehérítős mosószerrel
:) ismeretlen cuccot soha nem teszünk be a többivel (pláne indigó színűt fehérekkel/ világosakkal) 1 mosásba! Csak magában szabad mosni először! Vagy mosószeres vízben beáztatni mosás előtt, h lásd, ereszti-e a színét!
Azért ne mérgelődj ennyire, és ne akard, h bki is alázzon! Tudod! Saját kárán tanul az ember!
Hátha kijön még a kék a többi ruhából.
Jajjjjjjj köszönöm a sok tanácsot most még bent van a mosásban :-((
De most már el mondom azt is hogy mi történt :-(
már csak azéért hogy jól meg aszondjátok hogy milyen hü***lye vagyok:-(meg érdemlem
figyelmetlen hü**lye tyúk vagyok ilyenkor úgy szidom magam mikor amúgy is olyan nehezen kapok felsőt és akkor még...................aahhhhhhhhhhhhhh
Na szóval valamelyik nap rocskózni voltam és találtam ott is egy-két jó darabot meg a gyereknek is vettem egy indigókék szandit nem volt szutykos meg ilyesmi csak egyszerűen rocskó szagú na gondoltam ezt is kimosom,de ezen kívül semmi másra nem gondoltam :-(((((
na és az fogott össze mindent
De hogy lehetettem ilyen h....e hogy aaahhhhhhhhhhhh
alázzatok ti :-((
Hát ez tényleg siralmas:(
A nadrágot domestos fehérítővel talán kitudod még fehéríteni, a felsőt szerintem kékre fesd be, úgy még tudod hordani.
A fehéreknek mehet a fehér d*mestos. Szerintem. Vagy a fehérítős oki folteltávolító mosóadalék.
A színeseknek meg hát.... Talán a színfogó...
Vagy lesz egy kék felsőd, ha befested a teljeset...
Igen igen nem hagyom meg száradni újra kimosom :-((
Bár félek zebra csikónak lesz igaza:-((
nem fog kijönni:-((
Itt vagyok ,tettem fel képet:-((
ami a leggázabb 2 fehér gatya az mindenütt halvány kék erős kék festék beütéssel :-(
egyik ilyen vászon szerü a másik ???????????????nem igazán tudom ??
meg egy pamut felső barackvirág színű volt:-(fehér nem tudom mi az Grrrrrrrrrrrr
Milyen ruhák milyen színűre?
Az újbóli mosás segíthet, ha bírják a ruhák magasabb hőfokon, esetleg folttisztító adagolásával.
Ha eresztett a szín akkor az gyenge festék vagy rosszul rögzített volt. Valamennyi biztos ki fog jönni az újabb mosásnál. Ne hagyd hogy beleszáradjon.
ha enged, akkor az meg a mosó és öblítővízzel ki is jön.
Ha meg nem enged, akkor a színfogó kendő is felelsleges.
Persze, mindent meg kell próbálni!!
:) onnan, h az a szín úgyis újra kioldódik a ruhákból, ami megfogta (az nem stabil festék, ha már 1szer másik ruciból kioldódott, és csak továbbszínezné a többi ruhát is, ujabb mosásnál) :)
Amúgy, kolleganőm a nagyon koszos, munkásruhák közé is tesz, és azt mondja, h a koszt is magába veszi.
1 próbát megér...
sird ki magad
nem irtad mit mivel
a szinfogó kendő csodát is tud tenni
tegyél egyet az eltolt ruhűákhoz és mosd ki újból
ha fehérhez keveredett mondjuk egy piros kinai póló akkor az már úgy marad
a kinai festéket lehetetlen kimosni, még a neylont is megfogja
de van még pár tipp de mit mostál mivel...
a színfogó kendő csak azt a színt szedi magába , ami beleoldódik a mosóvízbe
ha a ruhát befogta, akkor onnan nemigen fog előjönni:)
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi, régóta kerülgetett, egyszer megtörtént azóta nem keres. Miért, mi a véleményetek?
- Nagyon félek a fogászaton. Szédülés, sírógörcs..stb. Mit csináljak? Ideje lenne elmennem fogat húzatni.
- Tönkre teszi a mosás a ruháimat akárhol mosok még a mosodákban is, miért van ez? Valaki volt már így?
- Ha csak azokat a ruháimat tartanám meg, amelyek örömöt...
- A szüleim el akarnak válni. A sírás kerülget emiatt. Milyen zenét hallgassak, hogy ki tudjam sírni magam?
- Fehér pólót véletlenül összemostam pirossal. Hogy lehetne visszakapni az eredeti szinét?