Ha csak azokat a ruháimat tartanám meg, amelyek örömöt... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hozzátok hasonlóan évtizedeken keresztül nekem sem volt egyberuhám, kosztümben vagy fekete szoknya- elegánsabb felsőben dolgoztam, a civil életben farmerben jártam.
És amikor 2016-17 táján bejött a kék-fehér csíkos divat, vettem egy ruhát, a fél város ilyenben járt. Meglepően jól állt, aztán kb 2019-ig felfejlesztettem a ruhaállományomat 8-ra, mindet szeretem, de nem tudom mindet egy nyáron -
kihasználni.Azóta sem vettem újat, ezek szerintem életem végéig kiszOLgálnak.
1 vállfára a szoknya-blúz, vagy nadrág + felső.
Mennyi cuccom kimenne! Csak elkezdeni nehéz, de már motoszkál a fejemben, ez jó jel.
Te még jóval hamarabb ráéreztél, mint én.
Volt itt egy Olaszországban élő nő, ő mondogatta, milyen egyszerű, hogy csak belebújik, kész, nincs varia. Akkor megmosolyogtam, aztán 60 körül igazat adok neki. S még a tartásomat is alakítja, jobban kihúzom magam, ha ruhában vagyok, mintha nadrágban.
Nagy divat a sztárok körében a meztelenruha. Bocs, nem akarok "brillírozni", csak úgy kijött.
Volt egy kolléganőm, aki fillérekből öltözött olyan ízlésesen, mintha egy divatlapból lépett volna ki. Kifejezetten jó ízlése volt. Úgy tudta kombinálni a darabjait, hogy - bár ugyanazok a darabok ismétlődtek, mégis minden nap csinos volt. Nem volt hatalmas ruhatára, de minőségi ruhadarabokat fogott ki a turkálókban. A szoknyáit nagyon ügyesen kombinálta topokkal, blúzokkal. A ruhái is nagyon jól álltak rajta. Nadrágot soha nem viselt.
Mindig jó volt ránézni.
Csak a próbafülkében próbáltam.
Egész életemben nadrágos voltam, középsuliban ha ünnepség volt, szoknyát táskában vittük, utána azonnal levetettük.
Idén nem akartam venni, de mégis lett, imádom.
Még abban kell fejlődnöm, hogy ne csak mintásak legyenek, talán 2 egyszínű van eddig, az is piros.
Néha unom és nem találom jónak a koromhoz a pirosat és a rózsaszínűeket, de felvéve azok állnak legjobban.
A sok car minőségű felsőket kellene kidobni, amiket csak a színük miatt vettem meg. Nekem is alig fér már a nyári oldali szekrényben.:((
További ajánlott fórumok:
- Tönkre teszi a mosás a ruháimat akárhol mosok még a mosodákban is, miért van ez? Valaki volt már így?
- Segítsetek! A sírógörcs kerülget a legjobb ruháimat épp most tettem tönkre, összemostam, mivel tudnám kiszedni?
- Szerintetek érdemes kivinni a piacra jó minőségű, divatos, S/M/L méretű használt ruháimat? (főként Miskolcon)
- Hol tudnám eladni a használt ruháimat?
- Instagramon hogy tudom megkeresni azokat a képeket, amelyeken nem megjelölve, hanem a leírásban van említve a keresett személy?
- Ide szeretném összegyűjteni azokat a tapasztalatokat, recepteket, fortélyokat, amelyek a pároló edényben való főzéssel kapcsolatos