Hol lehet eladni a sok használt gyerekjátékot, ruhát? (tudásbázis)
Ez mindig cikis, még ha személyesen is ismeritek egymást.
A képeket/fotókat, leirásokat elküldeni nyűgös. Ha mégis kifogás merül fel, az eladó a felelős
Tapasztaltam, nem mennék bele ilyenbe még egyszer.
+ a NAV szemét kutakodása
jofogas.hu
aki eladni vagy venni szeretne
ingyenes!!!
vettem már és eladtam is, nem kell az eladás után százalékot fizetni
kisfiam másfél éves lesz
neki való cuccok érdekelnének
Sziasztok!
Van valaki, aki tudna nekem segíteni abban, hogy a TeszVesz-en eladjam ezeket a kis cuccokat?
Tegnap regisztráltam ott, de másfél hét, mire postán elküldik az aktíváló kódot, addig nem hirdethetek, én meg szeretném ezt minél előbb elindítani. Konkrétan arra gondolok, hogy aki fent van, az adja el nekem a cuccokat, hirdesse meg helyettem. Van valaki, aki ezt el tudná vállalni?
feltettem a képeket a lapomra, ha valakit érdekel, levélben keressen meg.
(bocs, nem mostam, és nem vasaltam át azokat fényképezés előtt)
amikor kitettük 'sztivel a cuccokat egy pultra, lefotózás céljából, azonnal el is adtam kettőt egy arra tévedő, kíváncsiskodó asszonynak. :)
szio ,OK,kuldom neked a jatekokrol a képeket...
VKIT MEG ERDEKELNENEK FIUS JATEK 3-6 EVES KORU sok van mind jo minsegu..stb
sziasztok, na igen en is gondoltam ,hogy a teszvezen..stb arulom,de nem tudom ,hogy erdemese-e vagy csak nagoyn olcson mennek el a dolgok?
nekem foeg sok jatekom van fiamrol sok markas jatek is Actionmanbol kb 9fele, tob Pokemberes.stb autok ,muknkagépek, tarsasok..stb ha vkit erdekelne,irjon kuldok at képeket.
Addig pedig tartogatom ,vagy megprobalom meg hirdetni itt-ott?
A pici ruhákat odaadtam sóginőmnek,mikor kinőtték kaptam vissza.Ezek egy részét megvette szomszédnőm,aztán mikor összebarátkoztunk,adtam neki ingyen a többit,a szebbeket,így a pici ruhák elfogytak...Babakocsimat bababizományiba vittem,sikerült is eladni.Kiságyat,egy babakocsit,pelenkázót,kádállyványt,kádat,szóval a angyobb dolgokat is megkapta sóginőm,de ezek nem jöttek vissza:-)vagy :-(??
Most ép ott tartunk,hogy ami a nagyra picit is kicsi,tudom is adni a kisire,úgy összenőttek...amit a kicsi kinő már elég használt,vagy már nem akarom rájuk adni,mostanában,mivel mást is árulok ott,kiviszem a piacra,igaz minimális összegért adom,de elfér a többi holmim között...
egy időben a nagyon használtaakat tisztán,összehajtva egy külön zsákban kitettem kukás napon,mindíg van aki elviszi...
Korábban szóltam erről egy topikban, de az igazság az, hogy hanyagoltam a dolgot. Volt egy alkalmi munkám, kb másfél éve, egy gyerekruhásnak varrtam aranyos kislány ruhákat és buggyos nadrágot felsővel, ízléses kis darabok, már nem is emlékszem pontosan, de kb 86-ostól 134-esig talán. A megrendelő többszöri megkereséséem után sem jött a kész cuccokért. Áll benne a pénzem. Nem sok van, a kis ruhákból talán 10 db., a két részesből kevesebb. El kéne adni, csak már annyit álltak, hogy át kéne mosni.
Már rég feltettem volna fotót róluk, de a régi telómat ellopták, az újjal lehet ugyan fotózni, csak épp adatkábelt nem lehet hozzá kapni, így nem tudom bevinni a sz.gépbe és feltenni a netre. Megkérhettem volna valakit, hogy ezt megcsinálja nekem, de ezt hanyagoltam el.
Kb. 500-700 ft.-ért adnám/db. Csak épp nem tudom megmutatni miről van szó.. Ezért gondoltam bizományira.
Szia!
Én el szoktam ajándékozni,amit nem szeretnék megtartani.....üzleti érzék=0 nálam!
szio minden Anyuka??Ti hogy csinaljatok, mit csinatok a sok kinott gyerekruhavaak, hol lehet a legjobban eladni a sok jo jatekot, autokoat, tarsast,amiket mar nem hasznal fiam??Interneten?egymas kozott!!
Fiam 6eves mulott, es rengeteg autonk, jatekunk, tarsas..stb van +sok cipo+szep ruhak,kabat..
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy a használt bútorokat, ruhákat hol lehet leadni vagy eladni?
- Hogyan lehet alig használt bútort a lehető leggyorsabban eladni?
- Babaruha-börzén milyen árakon lehet eladni alig használt, jó állapotú, vagy az újszerű bodykat, pólókat, rugikat, pulcsikat, stb?
- Használt gyűrűt hol lehet eladni?
- Vidéki babaruhabörzén milyen áron lehet eladni a használt, de jó állapotú babaruhákat? (Body, rugi, zsák, nadrág stb.)
- Hol és hogy lehet hatékonyan használt ruhákat eladni?