Tudja valaki, hogy a használt bútorokat, ruhákat hol lehet leadni vagy eladni? (tudásbázis)
Vaterán meg tudod tenni azt is, hogy csak úgy válogatod szét őket, hogy méretben legyenek egyformák, vagy közel egyformák, és ruhacsomagként rakod fel őket. Ráadásul 20 kg-ig 990 ft-ért elviszi a posta a vásárlónak.:)
És akkor nem kell kínlódni az egyesével való fotózással, egyben lefotózod, vagy egy-egy igazán szép darabot és már kész is.:)
Bútorokat meg lehet úgyis hirdetni ott, hogy személyes átvétellel.:)
Menj be 1-2 turkálóba.Egy próbát igazán megér...
De egyébként ezt nem tudom,hogy beveszik-e.
Ha meg vagytok szorulva, akkor én luxusnak érezném a kidobást.Mindenképp pénzt kell belőle csinálni.
Ami még eszembe jutott az a piac.Ülj ki a ruhákkal tuti sokat el tudnál adni belőlük.
Mi is adtunk már el így.Nem sokat kerestünk, de pótlásnak jó volt.
Szia!
Attól függ,hogy melyik városban.Győrben szinte lehetetlenség használt bútortól megszabadulni...
Én a szekrénysort akartam eladni,de a használt bútorosok nem nagyon akarták bevenni, aztán én szállítsam el a boltba,majd ha lesz rá valamikor vevő, akkor kifizeti.
Próbálj egyéb fórumokon hirdetni, sokkal jobban jársz.
Helló!
Vaterán, tesz-veszen nem próbáltad?
További ajánlott fórumok:
- Használt ruhákat szeretnék árulni az otthonomban? Kell hozzá engedély vagy csak kiteszem a papírt a kapura és kész?
- Kecskeméten használt, jó állapotú babaruhákat hol vesznek meg?
- Hol és hogy lehet hatékonyan használt ruhákat eladni?
- Tud valaki Budapesten olyan használtruha üzletet, ahol elsősorban alkalmi ruhákat lehet kapni?
- Sohasem használt vagy frissen rendelt, (de rád nem jó) ruhákat hol lehet eladni?
- M Missioni ruhákat tudja valaki olcsóbban hol lehet kapni? Használt is lehet