Használt ruhákat szeretnék árulni az otthonomban? Kell hozzá engedély vagy csak kiteszem a papírt a kapura és kész? (tudásbázis kérdés)
Nem-nem.
Fehérneműs boltunk volt.És jó pár dolog megmaradt.De interneten képtelenség eladni.
Engem meg bosszant, h itt megy tönkre az összes.:-S
Én is így voltam...licitálgatni...lecsapni...pontozgatni...
Az a kisváros, ahol élek, csinált egy közösséget egy közösségi oldalon, és ennyi.
Amit én szeretnék eladni,az sem éri el ezt az összeget.Kb 30-40ezer összesen.
Igaz cimkés(nem mind),de ha leszedem a cimkét akkor már nem új és akár lehetett az enyém is.
Vagy nem?
Én is csinálom, nincs kinn tábla, mert van egy odalunk, ahol meghirdetjük, mink van, felvesszük egymással a kapcsolatot, és adunk-veszünk.
A kislányomnak én már csak így vásárolok. Tudom, kié volt, tudom, hogy tiszta, jó minőségű, és jóval olcsóbb. Aztán én is továbbadom. Van egy dobozkám, abba gyűjtögetem. Nagyon élvezetes dolog :)))
Ugye? Kurv@ jó buli. Mint a született feleségekben.
Rengeteg eladni való cuccom lenne, de vaterázni nincs türelmem.
Húú de jó,h van ilyen.
Azt hittem,h minden ilyenhez engedély kell.
Szerintetek ez az új termékekre is vonatkozik?
Azaz , ha új,akkor is el lehet adni ilyen keretek között?
Hát, azt nem tudom, hogy milyet, mert nem írta.
Jó buli lehet, én angliában voltam egy-kettő ilyenen. :D Arany karlánc, 30 pennyért :DD
Ha, bocs, elnéztem. Azt hittem, saját cuccot akar árulni.
Amúgy napok óta ezen agyalok, szerintem tök jó buli egy ilyen garázsvásár. :)
Ha nem állandóan van, akkor simán. Mert ez kb olyan, mint a tesz-vesz, vatera.
De ha állandóra akarja az ember, akkor sajna, így nem megy.
guglizd ki, hogy garázsvásár
az ötlet egyébként baromi jó, kár, hogy nálunk nem divat
Hát, ha bárki bemehet és vehet belőle, akkor nem árt, ha vállalkozásként üzemelteti az ember. Mivel kvázi üzlet lesz, kell működési engedély, amit nem biztos, hogy a nem használt kisszobád megkap.
Amúgy, kiteheted a papírt, csak aztán, ha netán a nav rajtakap, akkor rohadt sok lesz a büntetés sztem.
Ja, a ruhák eredetét is valahogy le kell papírozni.
Elvileg kell engedély, meg nem árt ha tudsz nyugtát adni...
De ott vannak az aukciós oldalak. Miért nem próbálod meg ott?