Miről írtad a diplomamunkád, szakdolgozatod? (beszélgetős fórum)
1. előzetes letartóztatásról
2. Báthory Gábor és kora
A segítségeteket kérem! Aki legalább már egyszer járt valamelyik Auchan áruházban, az megtenné, hogy kitölti ezt a kérdőívet? Csupán 2-3 perc az egész, de nekem óriási segítség lenne a diplomamunkám elkészítéséhez. Előre is köszönöm!
1, Női esélyegyenlőség a munkaerőpiacon
2, EU (gazdaság, pénzpolitika, stb)
Mindkettőt sikeres megvédtem.
Nekem kettőt kellett írni, hittanár-magyar szakon végeztem.
Hittanból a szektákról írtam.
Magyarból pedig A különírás és egybeírás tanítása volt a témám.
Atóniával szövődött szülések
Nem volt egyszerü:)
Sziasztok!
Segítséget kérnék szakdolgozathoz.
Hivatalos forrást keresek interneten, élvezeti szerek, mint cigaretta, alkohol, kávé, kábítószer, altató-nyugtatók fogyasztásának szokásaival kapcsolatos kutatások, felnőttek és fiatalkorúak körében Magyarországon.
Tanulmány, kutatás, esetleg könyv is szóba jöhet.
Köszönöm a segítséget!
Üdv
Nekem kettőt kellett írni, mivel töri-könyvtár szakos voltam.
Történelemből: Tiszántúlról Auschwitzba hurcolt zsidóság története.
Könyvtárból: Fitz József élete és munkássága
fősuli:
Ludas Matyi írói szótár
1etem:
Vinkler Róbert: Kutyaszorító című könyvből pár fejezet stilisztikai elemzése...
Nem vagyok amúgy teljesen komplett... :)
oké, ez furcsa, de ha ott így megy...
drukkolok, hogy jól sikerüljön! :)
A rádiózás története.
-Avagy a füstjelektől az űrkutatásig.-
Egyet nem értek.
Hogy a fenébe véded meg egy hét múlva, ha még le sem adtad? Elolvassák addig, vagy csak megy a levegőbe?
Mert az egy dolog, hogy Te alaposan fel vagy belőle készülve, hiszen dolgoztál vele eleget. De ők, hogy készülnek fel belőle (és gondolom, van még egy pár a Tieden kívül) ennyi idő alatt?
(Ez elég nagy szervezési baki vagy felelőtlenség (vagy nemtörődömség)egy felsőoktatási intézmény részéről.)
Szoktak kiadni erre előírást - a hivatalos szakdolgozat kiírásnak ez is részét képezi.
Én ezt utólag az egyetem honlapján valami al-al menüpontban megtaláltam és onnan nyomtattam ki magamnak.
Amire emlékszem, és úgy tudom, ez általános, az a 2 centi margó körben, másfeles sortáv, 12-es betüméret, Times New Roman betütípus, oldalszámozás kötelező, szabályos tartalomjegyzék oldalszámokkal, és fedőlap után egy fehér lap, utána címlap (amin szerepel: egyetem, kar, tanszék, témavezető, dolgozat címe, szerző, évszám) de ne rám hagyatkozz, nézd meg az egyetem honlapját, telefonálj be a tanulmányi osztályra, vagy kérdezd meg a témavezetődet.
Nekem két diploma munkám volt, az egyik
egy vár ásatásának előkészítése, megszervezése
a másik pedig diplomáciai etikett és protokoll
És nekem jövő hétfőn kell megvédenem.
Nem tudna valaki segíteni? Abban, hogy mi a szabvány, a margó jobb és bal oldalt hány centis kell legyen? Még a lábjegyzetekkel boldogulok valahogy... remélem. Köszönöm, ha valaki erre téved és segít nekem.
Politikai médiaszociológia, marketing-szociológia
Ugyan még nem aktuális, de már gyűjtöm az anyagot hozzá és készülök rá.
most írom, csütörtökre le kell adnom! És még mindig van híja!!! D:
Lucifer portrék (művészettörténet)
Az elsőt vízi szervezetekben előforduló nehézfémfelhalmozódásról.
A másodikat öntödei homokhulladék regenerálásáról. :-)
További ajánlott fórumok:
- Grafológusi szakdolgozathoz írásmintákra lenne szükségem...
- Tippek a sikeres államvizsgához és szakdolgozatvédéshez
- A szakdolgozatomhoz kéne, hogy segítsetek! Le tudnátok írni, hogy mit gondoltok az APEH-ről mint szervezetről, az ott dolgozókról, stb?
- Írt valaki közületek vallási témájú beadandót, szakdolgozatot? Anyagot gyűjtök!
- Most állok neki a szakdolgozatomnak. Hogyan? Mik az első lépések?Segítsetek..
- Szerintetek szakdolgozathoz melyik a jobb téma? Az egy magyarországi borvidék turizmusának bemutatása vagy pedig a viziturizmus helyzete?