Szerintetek szakdolgozathoz melyik a jobb téma? Az egy magyarországi borvidék turizmusának bemutatása vagy pedig a viziturizmus helyzete? (tudásbázis kérdés)
Hát kezdésnek : www.tiszato.hu :))
A madaras dolgot megkérdezem.
Jó munkát!
Van még olyan, csak arról nemtudok sokat, hogy valami tiszavidéki, vizimadármegfigyelő túra vezetés. A rokonságból volt valaki ilyenen, esetleg ha érdekes lesz meg tudom kérdezni.
Illetve azt javaslom, hogy a céges csapatépítésekre ajánlott vizitúrákra keress rá, azok érdekesek, nem csak a standard hajózásban gondolkodnak. Üdv.
Vizitúrizmus!
sokkal érdekesebb, és nem elcsépelt!
A borvidékes cikk minden heti-havilapban egyszer szerepel. unalmas.
Viziturizmushoz példa:, hátha segít!Igazi különlegesség, amit kizárólag Hévíz egyedülálló klímája tesz lehetıvé.
Nyíló tündérrózsák, havas táj, melegen gőzölgő patak, felröppenő vízimadarak. Ezt a
páratlan lehetőséget és gyönyörő környezetet kínálja a téli kajaktúra, melynek során a hévízi
zsiliptől 12 km-t kenuban eveznek.A meleg (20 C°), lassú folyású, kristálytiszta,
térdig érı Hévízi-patakon Fenékpusztáig, ez 2-2,5 óra a szelíden
kanyargó vízen a nádfalak között.
Biztos találsz még ilyen érdekeseket.
Borvidék izgalmasabb, könnyedebb téma - teljességgel átfogni hosszú idő -,
a víziturizmus helyzete siralmas, de lehetne belőle alkotni (ez a nehezebb). Később használható irodalom lehetne belőle.
balaton az már uncsi
vagy akkor irj a balcsirol és vizi meg bor egyben:D
ha vizitur akkor szerintem folyokra specializálódj és a kenus turizmusra meg a horgászra:D
Kevés egy szakdolihoz...
Nekem a szlovákiai hegyek vadvízi evezésre alkalmas folyói jutottak eszembe első körben... :D
bort iszol és vizet prédikálsz:D
irj a folyadék turizmusról és akkor mind a kettő belefér:d
a borban több a pénz szerintem a viziben meg több a természet
borról most igy elsőre többet tudnék rizsázni:d
Bor. :) Nálunk inkább az van! :)
Viziturizmus...hm? ... mire gondolsz?
Köszönöm szépen! :)
Igazából én nem tudok dönteni a 2 közül, mert mind2 nagyon tetszik. Konzulensem valószínüleg mind2höz ugyan az lenne, már csak a szakirodalom a jó kérdés...
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Elképzelhető, hogy jön Magyarországra Madonna!