Mire lehet kiheverni egy érzelmi traumát? (beszélgetés)
szia!
hát rátaláltam a bánatod okára:)
sajnálom nagyon, hogy most nem vagy túl jól...
előttem olyan sokan és szépen leírták a VALÓ VILÁGOT, a pozitív gondolkodást, az élet szépségei, hogy sokkal többet nem tudnék hozzáfűzni én sem...
mindenki akkor tud igazán véleményt mondani, ha ott és benne van aproblémába...ha csak hallunk róla, az nem mindig valós és hiteles,
mert minden ember más és sokféleképpen gondolkodunk, máshogy élünk meg dolgokat, máshogy dolgozunk fel...
2 egyforma ember, 2 egyforma eset nincs
csak sorstársak ,akik megértenek és segítenek, azzal,hogy meghallgatnak, vagy felállítanak a földről
de...
senki nem tudja neked megmondni
MIKOR?
MIT? HOGYAN CSINÁLJ?
ezért vagyunk mások
te érezni fogod magadban az erőt és a pillanatot,amikor már jókedvűen írogatsz itt nekünk
ezt kívánom neked minden nap
kitartást!!!!
veled vagyunk!!!!
írj nekem a kocsikról:)
Téged nem gyülőllek.
Nem sorolom fel hogy kiket szeretek. Sok lenne.
értem!
de aki nem érdemli meg azt nem szabad..jól kell értelmezned az életet a dolgokat!
Van olyan is?
Volt 1 nő aki totál belém volt esve.
igaz párszor vitáztam vele is. De kibékültünk,mert szeretett engem és énis őt.
Azóta van bennem a gyűlölet.
NEM!
azért van a fórumod,ha beszólnak szólj a fórum moderátorának és kész!
Inkább priviben.
Beleszólnak abba is
Szia. Üdv a fórumomban.
Mást nem engedek be.
Hello mindenkinek!
Kívánok nagyon szép napot, jó időt (ami itt most éppen nincs, mert mindjárt esik az eső), vidámságot, stresszmentes időtöltést!
kár hogy nem szeretem :) no meg egyedül se :D
én meg lehet akkor folytatom a sorozatom. bár az nem vígjáték :DDD
Hello!
Ez ám a happy. Tudsz élni. Lazuljunk.Én már nem ittam alkoholt 3 éve, azt hiszem mennék egyből a falnak. De kedves egészségedre!
Hellóka!
Hosszú még a nap éjfélig. Pató Pál is azt mondta, hej ráérünk arra még.
Ne aggódj helyetted úgysem fogja senki megcsinálni.
Sziasztok!
Én már jól beboroztam :). Ajánlom mindenkinek! :D Igaz, előtte megcsináltam a dolgom! Most Jean Reno vígjátékot fogok nézni.
Szia
Nekem is nuku kedv.. pedig megfogadtam hogy mit csinálok ma.. de még nem kezdtem neki egyiknek sem...
További ajánlott fórumok:
- Megcsaltak és nem tudom kiheverni...
- Ha ketten igazán szeretik egymást, lehetséges, hogy egy harmadik felbukkanása érzelmileg belekavarjon a kapcsolatba?
- Hogyan lehet kiheverni egy hosszú kapcsolatot?:(Mit tegyünk és mit ne?:(
- Házasságon belül hogyan lehet elvágni az érzelmi szálakat?
- Hogy lehet kiheverni egy szülő halálát?
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?