Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mire használjátok a mikrohullámú sütő grill funkcióját? (tudásbázis kérdés)
Hali, tudna valaki segíteni? Vettem egy WEG márkájú grillező mikrót (használtan) csak nem tudom hogy kell használni a grill funkciójat.
Hagyományos melegszendvicset szoktam abban készíteni. Ja és a pizzát is úgy sütöm meg, a mirelitet.
nem használjuk, nem próbáltuk.
Ezt a fórumot olvasva gondoltam csak bele, hogy ugyan miért nem a mikróban készítem a grillezett paradicsomot.
Melegszendvicse nagyon jó a grill. Szerintem többet használom, mint a mikro részt. 2 fél zsemlért nem használok sütőt. Persze 5-6 főnél már jobb a sütő gondolom:)
Már majdnem elkönyveltem, hogy megspóroltatok nekem egy kis pénzt, de ez a crisp funkció felkeltette az érdeklődésemet. :)
Végül is miben különbözik a grilltől?
A grillt én sem használom, azt inkább a sütőben szoktam, viszont nagyon örülök, hogy crisp funkciója van, ami sokkal sokoldalúbb.
Igaz, én amit lehet a mikróban sütök-főzök, és sokkal hamarabb kész így minden. Az idő meg pénz :)
Grill funkciót sosem használjuk. Eleinte kipróbáltam, annyira felforrósodik tőle az egész berendezés, nem éri meg.
Igazat megvallva főzésre sem használom. Csakis melegítésre.
Melegszendvicsre, de kerámiai belsőset válassz,könnyebb tisztítani a grill résznél!:))
melegszendvics+sajtolvasztásra
Én még sosem használtam, pedig vagy 10 éve ilyen mikróm van. :D
Én 23 éve használok mikrót, főzésre, melegítésre, a mostaniban, a nagysága miatt kellett megvenni, de grill funkció is van, amit valahogy még sosem használtam.
De most, ogy így felvetetted, ki fogom próbálni.
Én semmi másra nem használom a mikrót, mint melegítésre. Vagy néha abban szárítok meg pár bögrét, edényt, ha kell a hely, pedig vagy 100 funkció és annyi gomb van rajta, mint egy űrhajóban.
én semmire sem használtam még, nekem pl. tök felesleges
Szeretnenk uj mikrot venni, es nem tudom hogy mennyire hasznos a grill funkcio, legyen-e az uj keszulekben.
Mire használjátok a mikrohullámú sütő grill funkcióját?
További ajánlott fórumok: