Miomások - Kinek mi vált be a tünetek csökkentésére? (beszélgetés)
Vki diófalevél, szurokfű teával, cikluskrémmel próbálkozik. Nemrég a fagyöngy tearól olvastam hogy jó lehet. Ezt viszont alacsony vérnyomás esetén nem szabad. A dió teát is max 6 hétig.
A cikluskremet (is) hasznalom. Pár hónap múlva megyek uhra, nagyon bízom benne hogy megállt a növekedés, uakkorák mert semmiféle műtétet nem akarok. Volt már.
A mozgás, étrend fontos, erre korábban is figyeltem szóval ez nem újdonság számomra.
A műtét.
Évekig szenvedtem a fájdalomtól és a brutális vérzéstől, kipróbáltam a barátcserjét, a ligetszépét, minden szart de nem segített.
De végül azért vágtam bele a műtéti megoldásba, mert a mióma miatt gyakorlatilag meddővé váltam. 9 cm volt és teljesen eldeformálta a méhemet. Nyilván nagyon féltem, de szerintem életem legjobb döntése volt. A műtét utáni első vérzést kb meg sem éreztem, el sem hittem hogy ilyen is lehet.
Szóval én mindenkinek javaslom, bár sajnos akinek erre hajlama van annak visszanő. A hormontartalmú spirál állítólag segít, én azt majd akkor próbálom ha végre lett gyerekünk.
Sziasztok, sorstàrsakat keresek.
Kinek mi vàlt be tüneteiteknek csökkentésére?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet csökkenteni a pcos tüneteket (szőrösödés, hajhullás, hízás...)?
- Pajzsmirigy alulműködésre, és változókori tünetekre kapott hormont lehet együtt szedni?
- Ha tartósan (de ésszerűen) csökkented a tápanyagbevitelt, idővel mi történik? Mennyi idő után nem jelent már gondot a váltás?
- Kíváncsi lennék kinek mikor, hány éves korában, milyen tünetekkel kezdödött a változókor, minden a témával kapocsolatos észrevétel érdekel.
- Ha a hajfesték allergiát vált ki, akkor mikor jelentkeznek a tünetek?
- A páfrány válthat ki allergiás tüneteket?