Ha a hajfesték allergiát vált ki, akkor mikor jelentkeznek a tünetek? (tudásbázis)
Enyhe bizsergető viszektoz érzés volt. De szerencsére eddig mást nem jelzett.Mindkèt alkalommal mas típusú hajfesték volt.
De az is lehet nem attól hullott először.Nem tudni az okát.
Az allergiára válaszolva, a fejbőr viszketése, és sötét rózsaszínűre változásra jelezhet allergiát, de ezt bizony, maga a festék okozhatja, ez az én tapasztalatom.
Festés után, éreztem a leírt tüneteket, megbeszéltem a fodrásszal, és a festés szüneteltetést ajánlotta.
Azóta nem lett festve, és nem bántam meg, mára annyi új anyagot használnak, és bizony okozhatnak komoly problémát a fejbőrön!
Az se mindegy milyen színre festet. A szőke és a fekete károsítja legjobban a hajat.
Inkább fodrászhoz menj sztem.
Ezt nem az allergia okozza, hanem maga a festék. Azt a fajtát nem bírod.
Nekem is volt olyan fodrász általi festésem, hogy kihullott a fele hajam.
Nagyon jó rá a zöld varga csepp.
Sziasztok.Most festettem a hajam először tavaly óta.Megjártam ugyanis pár hétre rá hajfestès után fokozatosan tördezni kezdett, majd erősen hullott.Annyira hogy a már panikoltam. Ma meggyőztem magam nem lessz semmi gond,nem a hajfesték okozta az akkori hajhullasom. Szerintetek ha allergiát vált ki egy hajfesték,akkor az egyből jelentezik hajhullaskènt? Vagy létezhet olyan hogy pár hét kell a tünetekhez? Remélem ezúttal
Nem lessz hajhullasom.
Voltam vele anno bőrgyógyásznál alig fogadtak vírus idejében.Adtak rá női hormont tartalmazó hajszeszt.Szerencsrem volt.Vissza nőtt a fejtetőmön vissz sűrűsödött.De levagattam rövidre hogy erősödjön a hajvegek is. ősz hajszalaim miatt festttem be most is. Para vagyok.
További ajánlott fórumok:
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Lehetséges, hogy egy autista gyermeken csak az óvodában jelentkeznek a tünetek?
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- Aki allergiás a háziporatkára annak milyen gyakran jelentkezhetnek a tünetek{fulladás, stb...}?
- Hány nap vagy hét múlva jelentkeznek a terhes tünetek?
- Tudtok olyan fekete színű hajfestéket, ami nem okoz allergiát? Vagyis nem tartalmaz olyan anyagokat ami allergiát okoz?