Minimum 7-8 óra alvás. Ha a 6 órát kialszom már nagyon jól vagyok. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
6. kentaurcica
tegnap 07:48
Nekem is 6-7. Hétvégén is kidob az ágy, nem tudok sokat aludni, mert nem akarok lemaradni a napokról. Az sok alvást akkor csináltam, amikor szorongtam vagy tanulnom kellett volna vizsgákra... akkor 10-12 órát is átaludtam menekülésként a való életből. Délután is lefeküdtem és még aludtam 2-3-4 órát is, csak hogy ne tudjak magamról.
5. cimpi
tegnap 07:40
Nekem is bőven elég hat óra,néha öt is. Nyugdíjas vagyok már nem alszom annyira jól, korán kelek,bár huszonéves koromtól fogva fél 6 ,6 óra körül keltem mindig, hétvégén is,.Este 11 kor fekszem és sokszor 5- kor már fenn vagyok..napközben nem tudok aludni-- elvétve,ha nagy a hőség nyáron- de álmos nem vagyok napközben-mindig teszem a dolgom,jövök-megyek.
4. Borian
tegnap 05:58
8-9 :-)
3. Ágio8405
tegnapelőtt 22:48
Nekem a 6 még kevés, 7 már ok. 5 ora alvás után már zombi vagyok, azt egész nap érzem. Sajnos sokszor csak a 6 jön össze. A fiam korán kelő és ébreszt.
2. Myra
tegnapelőtt 20:47
Ezzel én is így vagyok.
tegnapelőtt 20:47
További ajánlott fórumok:
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Féltékeny vagyok nagyon a barátomra, tesztelem...
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Terhességi teszten nagyon halvány a csík. Terhes vagyok?
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Csokifüggő vagyok, napi minimum egy tábla, de sokszor annál is több. Nem tudom abba hagyni. Mit tegyek?