Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Minimum 7-8 óra alvás. Ha a 6 órát kialszom már nagyon jól vagyok. fórum

Minimum 7-8 óra alvás. Ha a 6 órát kialszom már nagyon jól vagyok. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

tegnap 07:48
Nekem is 6-7. Hétvégén is kidob az ágy, nem tudok sokat aludni, mert nem akarok lemaradni a napokról. Az sok alvást akkor csináltam, amikor szorongtam vagy tanulnom kellett volna vizsgákra... akkor 10-12 órát is átaludtam menekülésként a való életből. Délután is lefeküdtem és még aludtam 2-3-4 órát is, csak hogy ne tudjak magamról.
tegnap 07:40
Nekem is bőven elég hat óra,néha öt is. Nyugdíjas vagyok már nem alszom annyira jól, korán kelek,bár huszonéves koromtól fogva fél 6 ,6 óra körül keltem mindig, hétvégén is,.Este 11 kor fekszem és sokszor 5- kor már fenn vagyok..napközben nem tudok aludni-- elvétve,ha nagy a hőség nyáron- de álmos nem vagyok napközben-mindig teszem a dolgom,jövök-megyek.
tegnap 05:58
8-9 :-)
tegnapelőtt 22:48
Nekem a 6 még kevés, 7 már ok. 5 ora alvás után már zombi vagyok, azt egész nap érzem. Sajnos sokszor csak a 6 jön össze. A fiam korán kelő és ébreszt.
2. Myra
tegnapelőtt 20:47
Ezzel én is így vagyok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook