Minek kell ez a sok kamuzás? (beszélgetés)
Vagy egy csepp ész...
Na de nix bank...:-)
Buta embert viszi az ár!
Az okos úszik!
Sztem a net nyújtotta lehetőségek LÁTSZATA.Tele vannak a társkeresők szép fotókkal,úgymond párt kereső emberekkel.Aki kipróbálta,és van esze,rájön hamar,hogy ezeknek csak egy része valóban elérhető a számára,és annak is csak egy kisebb része az,akivel valóban lehet is kezdeni valamit.
Aki nem gondolkodik,az csak azt látja,hogy előtte van egy óriási svédasztal,és ő mindenből vehet,akár egyszerre is.És ennek nemigen állnak ellen.
Érdekesek ezek a pasik, kortól függetlenül. Az én párom second hand pasi, pont tegnap beszélgettünk, nem először a témáról és ő is azt mondta, ha anno a felesége nem unja meg a folyamatos félrelépéseket, társasmagányt akkor ők még tuti együtt lennének, mert ő -mármint a pasi- nem lépett volna le, mert olyan jól főzött az ex és különben is félt volna, hogy nem lesz aki mossa a gatyáját és ez megért volna neki annyit, hogy egy car kapcsolatban örlik egymás idegeit. Szóval nála egyértelmű gyávaság :S
Nőknél meg szerintem társfüggőség van mögötte, tartozni valakihez bármi áron
Sajnos ez így van, rengeteg felnőtt bőrben élő gyermek futkos a világban keresve valakit, akibe belekapaszkodhat... Nők között is van bőven.
Csernus folyton erről magyaráz.
Ugyanazért,mint a nők!
Egyedül nem megy.
Sztem sokan vanank,akiknek egy kapcsolat nem "elég" ahhoz,hogy elég jó pasinak,jó nőnek,jó embernek érezzék magukat,hanem rajongótábor kell nekik,mert különben jelentéktelennek érzik magukat..Szerencsétlenek...
Éd főleg nem fog világgá menni,meg szakítani,mert akor tönkremegy a "bázisa",ahonnan megkapja az alap töltést,és "szolgáltatásokat" -már bocsánat..egyedüllétből nem olyan nagy legények az ilyenek.
Szóval a párra hárul a kirúgás feladata.
További ajánlott fórumok:
- Van 3 kép a párom telefonjába, aminek nem kellene ott lennie.
- Mi porosodik a sarokban, avagy ez nagyon kellett, de minek?
- Minek kellene megtörténni hogy boldog légy?
- Megtörtént aminek nem kellett volna megtörténnie, lefeküdtem a legjobb haverommal, volt benne alkohol, emlékezni fog, mi történt?
- Minek kell folyton a magasságom miatt piszkáljanak? Igaz nem vagyok egy magas lány 160cm ...
- Mi az, aminek még meg kell történnie veled? Mi hiányzik a teljesből?