Mi porosodik a sarokban, avagy ez nagyon kellett, de minek? (beszélgetős fórum)
2 gáztűzhely, 2 hűtő, 1 fagyasztó, 1 sparhelt (így kell írni?), 1 mikro. Hirtelen, de ha még jól belegondolok...
tele vok ilyenekkel....azt előbb megmondom h mi kellett ténylegesen:D
szobabicikli :((( pedig nagyon lelkes voltam az elején :)
:(((
Hát nekem is egy csomó hülyeségem van bár most, hogy egy ismerősöm új házba költözött, egy nagy doboz holmit nekiajándékoztam. Legalább felszabadult egy kis hely a szekrényekben.
nekem ez új, ugyanis ami nem kell nem a sarokba, hanem rögtön a kukába dobom, s nem veszek olyat ami nem kell, vagy valakinek továbbadom. sose kell szabit ahhoz kivennem, hogy kitakarítsam a lakást. mindennap van mit benne takarítani, ha megteszed, nem gyúlik fel a ....
Ha tudnám, kidobnám. De arra kellen 2 hét szabi, hogy nekidurranjak egy nagyobb rendezkedésnek.
fritu, római tál, elektromos citrom facsaró, hirtelen ennyi, 6 éve egyiket sem használtam.
Soha nem gondoltatok még arra , hogy ezeket a dolgokat elajándékozzátok esetleg jelképes összegért eladjátok? Speciel nekem is szükségem lenne pl. kenyérsütőre 3 gyerek melllett, de annyi pénzem sosem jut, hogy magamra is gondoljak :-)
Elemes manikűr készlet,igazából a hosszura nyúló éjszakás műszakokban vettükvolna hasznát a csajokkal,de olyan gyenge a motorja hogy semmire nem jó!
Az ára azért nem volt a minőséggel arányos!
Valamint láb maszírozó készlet,és egy konyhai szűrő készlet használhatatlan méretekben,vagy két garnitúra fűszertartó készlet,két wc-kefe szett (tökéletes ház avató ajándékainkból szemezgetve)mind mind bontatlan csomiban!
Van KÉT masszírozó övem, az egyik erősebben rezeg, de csak 5 percig, a másik gyengébb, de melegít is és 15 perces. Mindkettő a szekrényben vár, hogy eszembejusson elővenni. :))
A kenyérsütőgép 4 éve nem használtam, pedig, akkoriban, hogy oda voltam érte.
Kenyérsütő gép,olajsütő és hasonló gépek ami akkor "nélkülözhetetlen"most lom.
Vázagyűjtemény. Mindet kaptam!
A csúcs a 120 cm-es padlóváza volt, aminek a lyakai kb 5 cm magasságban voltak...
két festmény a szekrény tetején
Van vagy 4 méretre célruhatáram!
pár ruha a szekrényben, mert naivan azt hiszem még belefogyok :), a konyhában egy csomó kacat, ami csak van, de sose használtam
Nekem még megvan, bontatlan csomagolásban! :o))
Nekem is volt római tálam, de valaki mondta ha nem áztatom be renesen, szétdurranhat a sütőben, mint egy ismerősének...
Nem is mertem használni!
Még újszerű állapotában dobozostul elajándékoztam.
Ja, ja ez ismerős! Egyébként a cégek nem véletlenül 25-55 év közötti nőkkel tesztelik a reklámjaikat. Őket a legkönnyebb rávenni arra, hogy mindent megvegyenek, főleg, ha attól fogyni, szépülni, gazdagodni lehet...elviekben.
Az én szüleim is csak dísznek tartották a drágább italokat a szekrény tetején, aztán mikor elváltak, volt mit a földhöz vagdosni... A párom, nem nézegeti, igenis kibontja, főleg ha vendég van és tudod mit? Ez a normális, elvégre szobadísznek ott van kerámia meg a fényképek.:)))
hasizomerősítő-szerkentyű, konyhában egy rakás lom (pl. kézi habverő, sose használtam...), fürdőszobában egy hegynyi kence-fice, az olyan ruhadarabokról már ne is beszéljünk, amit sajnálok kidobni, de régen úúúúúúúúúgy szerettem! :-)
A fürdőben egy csomó kencefice, kozmetikum. Irtó problémás a bőröm és mindent kipróbáltam, de tartósan nem vagyok képes használni, mert olyan nagyon lusta vagyok kenekedni. Már egy csomó lejárt, tegnap dobtam ki. Összeszámoltam, kb. 12000 Ft volt.Ott porosodott a fürdőben én meg valahogy nem szépültem. Hm, nem is értem.
hát csak bonts fel egyet! Ki tudja lesz-e amúgy elég jó alkalom? :DDD
Nwekem rengeteg ilyen "régiség"-et hordanak össze a szüleim , és én is minden hülyeséget birtokolni akrtam.De mióta van gyerek, már leszoktam erről, és asok régiséget is dobozba tettem, de még nem dobtam ki.
Nekünk nem konkrétan a sarokban hanem a szekrény tetején iszonyt drága borok porosodnak, amiket csak nézegetni szabat,.... Kedves szerint!
Hát nekem is van egy-két dolog, ami csak porosódik, de hát szerintem ilyenek vagyunk mi nők, időnként olyan dolgokat is veszünk, amire később igazán nincs is szükségünk...
Ha egyszer lesz egy nagyobb lakásunk, azért még lehet, hogy meglepetem magam vele:))
További ajánlott fórumok: