A hajam rengeteget volt/van festve, szőke aztán barna. Le kellett vágni, nagyon el van törve, mi használna rá? (tudásbázis)
Az olló, az biztos jó. Hatásos is. :)
Egyébként is olyan tuti jó rövid hajak vannak mostanában, de tényleg. :)
Ricinus, kókuszolaj, jojoba, bhringraj, cassia.
Ricinussal és bhringrajjal gyorsabban nő, erősebbek lesznek valamennyivel a hajszálak. A szűz kókuszolaj nagyon jó a törött hajvégekre, mert rendszeres használat után "összetapasztja", nehezebben törik a hajszál. A cassia meg olyasmi, mint a henna csak színtelen.
De nézz körül hajas naplókban itt a hoxán, rengeteg minden le van írva bennük. :)
Ricinus, élesztô, olajos magvak, B-vitamin (mellesleg a bôr és a köröm is jobb állapotú lesz;
Késô délután megmosod a hajad, törölközôvel jól megtörlöd. Formára befésülöd és szobahômérsékleten hagyod megszáradni. Se hajszárító, se hajsütô!
Ricinus olajjal pakolás.
Rengeteg balzsam.
Az előbbi serkenteni fogja a hajnövekedést, és a sűrűsödést, az utóbbi kicsit segít az esztétikumon, de sajnos ami roncsolódott, azon már csak szépen fokozatosan az olló fog segíteni.
Nekem ami eddig tutijó volt, a testápoló. jó bőven rákentem (1-1.5 decit), hagytam 1.5-2 órát, aztán megmostam.
2 hónapja kezdtem, most két oldalt a halántékomnál 2-3 centis hajak vannak, de egész dús tincsek!
Most pár napja olvastam a ricinusolajat hajra, azt fogom kipróbálni.
További ajánlott fórumok:
- Szexuális segédeszközök a házasságon belül, hvagy:használtok, használnátok?vagy esetleg nem?
- Mely szemránckrémek használnak?
- Milyen fegyelmezési módokat használnak az iskolákban?
- Miért használnak az emberek egyre kevesebb dezodort?
- Több köhögéscsillapítót is próbáltunk és nem használnak, mit tegyek hogy elmúljon 3 évesem köhögés?
- Ámor összevissza nyilazgat - Ha tetszik valaki és rengeteget gondolok rá, bevonzhatom?