Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Zuhanyzáskor mindig egymásra nézünk a sarokban lakó pókkal.... fórum

Zuhanyzáskor mindig egymásra nézünk a sarokban lakó pókkal.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

márc. 15. 14:30
Élni, és élni hagyni, én így gondolom. Ha oda telepedett, okkal tette, és biztos nem azért, hogy téged bámuljon.
márc. 15. 13:46
Le kell vadászni!
20. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 15. 13:36
Ki kell dobni az udvarra, mert bent ilyenkor nem kap táplálékot.
márc. 15. 11:59
Levadászom beltéren a pókokat nem kokettálok velük.
márc. 15. 10:15
Én még csak elnézném, de a lányom olyan sikítófrász kapna, hogy összeszaladna az utca.
17. ,zumba
márc. 15. 09:44
Mi nem türjük meg bent, mert szaporodnának. Ha mégis van, partvissal leveszem-vagy a férjem- és kirakjuk az udvarra.
márc. 15. 09:35
Hát én nem nézném sokáig.
15. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 14. 22:22

En megfogom a pokokat, es kihajitom. Itt, Angliaban egesz nagyok vannak (nagy a potrohuk), de artalmatlanok.

Nalam a pokhalo szentseges, a lakasban sem szabad leszedni a porosat sem, ha szepen mozog jo megvilagitasban.

Jojozni mar nem szoktam veluk, mert az kegyetlenseg, de tizenevesen csinaltam. Akkor meg nem gogtam gel, hogy ezzel artok nekik.

A "nagy" pokok meg berohangasztak hozzam, mikor a foldszinten laktam egy bokor mellett. Kiraktam oket.

A nagy pokokat nen szivesen fogom meg, mert ha csipnek, bedagadhat a kezem. De par magazin, konyv eleg, es kint vannak.

14. timycat (válaszként erre: 13. - Violet18)
márc. 14. 20:58
Pókhálót irtás nélkül is le lehet szedni
márc. 14. 20:54
Minden pókhálós...😯🥴 irtanirtanirtani
12. keki70
márc. 14. 18:34
Továbbra is nézzétek egymást,én imádom őket,lakótársaink :-) Sokszor elnézem őket,hogy milyen nagy munkában vannak,mire elkészül a hálójuk.Kis ügyesek <3
11. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 14. 16:17
Semmit. Én is elnézegetem őket, mikor már stabilan jó idő van kint akkor kiteszem őket az udvarra, keressenek maguknak új barátokat. Egyszer egy évben nem tettem ki őket és visszaéltek a vendégszeretettel, átmászkáltak egymáshoz, aztán jól megszaporodtak.
10. elbb
márc. 14. 14:39

Kérdezd meg tőle, hogy megmosná-e a hátad? Vagy te az övét! :)

Egyébként nem tűnt fel, hogy több tusfürdő fogyna? Csak gondolj bele, neki nyolc hónalja van. :D

márc. 14. 14:15
Most akkor lefekszünk a pókkal, vagy csak bámúljuk egymást?
8. fenevigye (válaszként erre: 7. - Hansika)
márc. 14. 14:14
Szeretnék tizedszerre is szeretkezni ebben az új évben. Eddig már kilencszer szerettem volna.
7. Hansika (válaszként erre: 6. - Fenevigye)
márc. 14. 14:06

10 x olvastam el, mire vegre leesett a poenod...

tele-fonja, hahaha

márc. 14. 13:52

Hogy lesz a póknak telefonja?

Bemegy a sarokba és telefonja.

márc. 14. 13:31
Integess neki.😀
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 14. 13:24
Jól szaporodnak.
3. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 14. 13:13
Semmit. Hagyd békén.
márc. 14. 13:12
Mi békében éldegélünk egymás mellett. Elmondtam neki a házirend szabályait: nincs a fürdőből való kimászkálás (macska elkapja) és nincs lebabázás, különben hozom a porszívót. Ha éjszaka lemászik a kádba, és reggel ott találom bóbiskolva, akkor segítek neki visszamászni a sarkába - nekem ez így belefér ☺️

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook