2, 5 éves gyerek rászoktatása zuhanyzásra (beszélgetés)
Ez de jó!
Skóciába csak van vagy Angliába.
pl: [link]
(lehet rosszul szúrja be a linket,szóközöket ki kell törölni majd)
ez még alsós korában is tökéletes.sajnos itthon nem igazán vannak elterjedve,pedig nagyon sok pici nem szeret zuhanyozni,és sok helyen nincs kád.
ha nem szeret zuhanyozni,nem kell neki.nekünk sincs kádunk,a sima nagy fehér alap brendonosban fürdik,bőven elfér benne.(33 hónapos)
plusz ott vannak a direkt zuhanykabinba gyártott négyzet alakú gyerekkádak,kaphat egy olyat is :)
Sziasztok
2,5 éves kislányommal hamarosan elköltözünk egy olyan albérletbe, ahol nincs fürdőkés csak normál tálcás zuhanykabin.
Ő fél a zuhanyzástól. Arra gondoltam, ha otthon vagyok este én is bemegyek vele a kabinba, de ha zárásig dolgozok az étterembe vagy a kolléganőm vagy az ő bátyja lesz otthon. Szóval nem járható út, hogy mindig valaki bemenjen hozzá, még ha ruhában is.
Hogy tudom ezt megoldani? Hogy szoktassam át rá?
További ajánlott fórumok:
- Egy féléves gyereket már nem lehet rászoktatni semmire?
- Segítsetek! 3 éves fiam csak akkor hajlandó elaludni, ha bent vagyok a szobájában. Hogy tudnám rászoktatni az egyedül alvásra?
- 1 éves ivartalanított lány macskát, hogyan tudok rászoktatni a fésülködésre? Inkább játékos, mint bújós, hízelgős lenne.
- Hogyan lehet rászoktatni a gyereket a darabos ennivalóra?
- Az egy éves kisfiam délután és este is szopival alszik el. Hogy tudnám rászoktatni, hogy majd délután szopi nélkül is elaludjon?
- Hogyan tudnám rászoktatni a két és fél éves ikreimet, hogy elaludjanak nélkülem?