1 éves ivartalanított lány macskát, hogyan tudok rászoktatni a fésülködésre? Inkább játékos, mint bújós, hízelgős lenne. (beszélgetős fórum)
Ennek a fehérnek érdekes szőre van. Valami keverék macska lehet. Van hely, ahol kb. 5 cm hosszú a szőre. A normál, olcsóbb fésűt se szerette soha. Ez a fésű pedig nagyon jó lenne...
Próbálom óvatosan fésülni, de szerintem zavarja, hogy fémmel érek hozzá és nem a kezemmel simogatom. :)
Most a húgomnál van a fésű, a félperzsa macskáját fésülgeti vele, már, amikor hagyja. Állítólag néha szereti, dorombol, máskor meg mindent harap, amit ér. :)
Az én dögöm nem igen szereti még mindig, de valamit ki kellene találnom, mert végre vettem egy jó fésűt és használni is kellene. :)
Beszélek vele és befogtam a száját: szeret rágni és a kezemet szereti a legjobban, de a Furminator csomagolását is szívesen megrágcsálta. :) Így próbálom megoldani egyenlőre.
Körömvágást meg félálomban végzem nála, akkor engedi.:)
Vettem egy Furminatort, ami tényleg jól kiszedi a felesleges szőrt, de ez nem marad nyugton. Játszana és zavarja is, hogy ezzel a tárggyal hozzáérek.
Ma mentem el a fésűért, mert netről rendeltem más címre. Ahogy most hazaértem melóból, kipróbáltam a fésűt és nagyon jó, nem gondoltam volna, csak ne fekete kötött pulcsiban álltam volna neki. :)
Valamennyi szőr kifésülése után már érzem, hogy selymesebb a bundája, de még van sok felesleges szőre, amit nem szeretnék már a szőnyegről porszívózni és a ruháimról szedegetni. :)
További ajánlott fórumok:
- Az állatok ivartalanítása
- Lánykutya ivartalanítása. Mit szóltok hozzá? Nagyfiam nem akarja engedni, állatorvos szerint muszáj.
- Az ivartalanítás fontosságáról
- Kutya ivartalanítás. Megengednéd-e egy állatorvosnak hogy a lakásában végezze a műtétet...
- Gondok a cicával ivartalanítás után!!!!
- Egy féléves gyereket már nem lehet rászoktatni semmire?